⚽ CL 25/26 Play-off M:1 | Galatasaray 5-2 Juventus | MS | 17 Şubat | TRT 1

Yedekten Icardi, Sane, Eren, Boey ve Singo girdi. Lemina cezalı yoktu. İlkay vs de kulübedeydi. Yıllarca bu yüzden yırtındık durduk. Geniş kaliteli kadro dedik. Yedeğe değil 11’e adam alalım dedik. Her 11’e alınan adam, aynı zamanda 11 seviyesinde iyi birer yedektir dedik. İşte bugün farkı gördük. Berkanlar yusuflar yerine oyuna giren adamlar ortada.

Yalnız takımda fark ettiniz mi bilmiyorum eski zamanlarda 3-2'de olsa rakip 10 kişi olsa daha çok pas yapardık bu sefer tam tersi tempo üstüne tempo yaptık uzun yıllardır görmediğim bir şeydi harbiden takım azdıkça azdı.
Yakalamışken ilk maçtan alıp götürmek istedik. İcardi nin, boey in, eren in girmesi de bu yüzdendi... sersemletmişsin, 10 kişi bırakmışsın aparkatı vurup nakavtı yapacaksın... bence doğru olanı yaptık...

Yunus daha erken çıksa çok daha başka yerlere giderdi maç
O Oshimen arkası donukken attığı pasimsi harekette hicap duymusmudur acaba Yunus.O topu nasıl attı yaaa.Hic bakmadan.Oshimende kızdı doğal olarak.Yunusun bugün pas tercihleri berbattı .Böyle 10 numaramız olamaz.

Yakalamışken ilk maçtan alıp götürmek istedik. İcardi nin, boey in, eren in girmesi de bu yüzdendi... sersemletmişsin, 10 kişi bırakmışsın aparkatı vurup nakavtı yapacaksın... bence doğru olanı yaptık...
Takım fiziksel olarak hiç düşmedi muhtemelen giren-çıkanlarda geçen senelere oranla ciddi farkımız oluşmaya başlamış.

Boey, Eren, Singo bunlar direk temponun devam etmesi için kritik oldu.

1771360005347.webp

Bu arada çok havalanmış gibi gelebilir bu mesaj. Ama şu turu geçip sonraki turu da atlatırsak, Haaland, Lamal ve Mbappe’yi bir köşede tutuyorum. Onun dışında kime gitsek ve Osimhen gibi transfer için bütçeyi ayırsak ikna ederiz diye düşünüyorum. İçerideki atmosferimize her oyuncu hayran. Sene sonu Salah ve Bernardo Silva ile anlaşıldı muhabbetleri de bir yandan dönüyor

Geri
Üst Alt