⚽ CL 25/26 Play-off M:1 | Galatasaray - Juventus | 20:45 | 17 Şubat | TRT 1

2-2 kaldıkları Lazio maç özetleri ne baktım. Tek iyi yapabildikleri şey orta gol olayı. Hemen hemen her iki kanattan isabetli ortalar geliyor ve bu ortalara vuruyorlar. Dikkat etmek lazım. Beklerin kesinlikle orta acirtmamasi lazım. Maç özetinden anca bunu gorebildim

Jakobs ve davinson bu maça sinirda çıkacaklar çok dikkat etmeleri lazım.. Davinson yerine belki singo oynar ama jakobs yerine eren deplasmanda çok sıkıntı olabilir.

Kalbim eleyelim cosalim diyor aklim ise elenelim lige odaklanalim bizim gevşekler ligi salabilir yine ,diyor

Uğurcan
Singo
Sanchez
Bardakçı
Jakobs
Torreira
Sara
Sane
Barış
Yunus
Osimhen

Bu 11 ile çıkarız tahminim.

Yunus’ub bu maçla çıkışa geçeceğini düşünüyorum.

Yunus‘la 10 noda baslamak maci ve turu vermek olur

Yunus oynarken gerisindeki ikili (Torreira ve partneri) cok zorlaniyor, bu sefer Lemina da olmayacak

Orta sahayi direncli tutmaliyiz, gecen seneden beri 3‘lü orta sahadan hep olumlu geri dönüs almamiza ragmen Okan orta saha düsmanligina yenik düserek her defasinda bozdu bunu

Daha gecen Atletico macinda Sara‘yi sokup orta sahayi ücledikten sonra oyun üstünlügünü ele almistik

Okan sacma sapan takintilari kenara birakmali, su turu dogru oynarsak gecme sansimiz az degil, Juve asla abartilacak bir takim degil

1770755279895.webp

enteresan. juve baya favori görünüyor bizim sahada bile.

lan galiba saçma sapan eleyeceğiz bunları ha. :/

Orta sahada tempolu dinamik oyunu kazanan olmaliyiz

Geri
Üst Alt