Ali Sezgin
Parçalı Üye
- 30 Ocak 2019
- 3.595
- 3.220
- 1.198
Kerem'in bonservisini Mourinho'nun tazminatı için harcayabilirler şaka maka. Bugün başkanla karşılaşınca hiç bakışmadan el sıkışmamış morinyo.Moronyo yu kovamaz bunlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kerem'in bonservisini Mourinho'nun tazminatı için harcayabilirler şaka maka. Bugün başkanla karşılaşınca hiç bakışmadan el sıkışmamış morinyo.Moronyo yu kovamaz bunlar
Golu atan oyuncu ofsayt degil; ofsayttaki oyuncu Fener'li oyuncunun defans yapmasını engelliyor mu diye herhalde.Ofsayt olduğunda normalde orta hakemi var ekrana çağırmıyor diye biliyordum ben, bu Vinpiç neden ekrana çağırıldı?
Singo transferi, fenerin elenmesi ve sonrasında Bissouma Kap
Kovsalar sene sonu kovarlardı. Morinyo ligde havlu atana kadar kalırKerem'in bonservisini Mourinho'nun tazminatı için harcayabilirler şaka maka. Bugün başkanla karşılaşınca hiç bakışmadan el sıkışmamış morinyo.
Ona yarıldım ben ya bir ara fred orta çizgiyi geçiyordu adam gol olmuş gibi bağırdıSpiker ender gelişen Fb ataklarında orta alanda paslaşmalar sürerken bütün gücüyle bağırarak heyecan yaratmaya çalışıyor.
2. golu atsin sonra cikabilir.keremi cıkarması lazım
Forvetleri yok ondan.Şikecileri yenmesini istememden midir nedir Benfica çok amatör gözüküyor. Saçma sapan ataklar filan sinir ettiler.
oynamıyor2. golu atsin sonra cikabilir.
Var ın gözü o ara yaprağa bakıyordu heralde2. iptal olan gol bırak faulü hayatımda gördüğüm en nizami 8 golden biri
Uefa pislik yuvası. Buda tetikçi hiçbişey yapmazlar. Biz mesela şampiyonlar ligi başarı düşünüyoruzda 2000 den fena hakem operayasyonları yaparlar..Daha zor şuanVİNCİC arastırılmalı