İlker Atasay
Tecrübeli Üye
- 24 Eylül 2017
- 5.296
- 3.775
- 1.278
Biri x'te fetonun pkk'nın başına geçmesi gibi bir şey yazmıştı : DAnlaşmışlar, Simeone seneye İnter’de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biri x'te fetonun pkk'nın başına geçmesi gibi bir şey yazmıştı : DAnlaşmışlar, Simeone seneye İnter’de
Ne alaka yawBiri x'te fetonun pkk'nın başına geçmesi gibi bir şey yazmıştı : D

Köy takımı
Köy takımı
Kazanamaz, biz varız.Bodo şampiyonlar ligini kazanırsa asrın olayı olur mu? Kazanamaz demeyin çünkü ŞL'ye kazanabilecek çoğu takımı tokatladılar.![]()
Yok kazanamaz. Cok iyi takimlar ama olmaz. Yari bile gorurler ama sonrasi olmaz. Tecrube eksigi var. Bir de yetenekli bir takim indirir asagi Bodo'yu.Bodo şampiyonlar ligini kazanırsa asrın olayı olur mu? Kazanamaz demeyin çünkü ŞL'ye kazanabilecek çoğu takımı tokatladılar.![]()
Hem kazma hem SamiBizim macta şu kazma oynamasa işimiz zormuş
![]()
Tabiki imkansıza yakın ama böyle bir hikaye çıkmasını çok isterdim. Eskiden ŞL'de daha fazla sürpriz olurdu. Porto'nun şampiyon olması, Monaco ve Bayer Leverkusen'in final oynaması, Deportivo'nun Milan'a 4-1 yenilip, rövanşta 4-0 kazanarak turu atlaması vs... Bu tarz hikayelere hasret kaldık son yıllarda.Yok kazanamaz. Cok iyi takimlar ama olmaz. Yari bile gorurler ama sonrasi olmaz. Tecrube eksigi var. Bir de yetenekli bir takim indirir asagi Bodo'yu.
ben böyle saçma sorulara cevap vermem hocamBugün ne yedin
ben böyle saçma sorulara cevap vermem hocam