CL 25/26 Play-off M:2 | Inter 1-2 Bodø/Glimt | MS | 24 Şubat | tabii Spor

Yalniz bizim maçta alessami diye kazma bi stoper vardi onu farkedip kesmişler iyi olmuş

Golle birlikte İnter'de tamamen düştü. Bodo iyi oynamıyordu bir sürü hata da yaptılar ama İnter hücumcuları hiç değerlendiremedi bu hataları. Akanji'nin hediyesi de son noktayı koydu gibi bir mucize olmazsa.

Bizde ilginç takımız ha.

Içeride Bodo'yu paramparça ediyoruz ama gidiyoruz USG'ye yeniliyoruz.

Bodo taş gibi takım. Deplasmanda oynasak kesin yenilirdik o sahada.

Yalniz bizim maçta alessami diye kazma bi stoper vardi onu farkedip kesmişler iyi olmuş
adamı kesince takım olarak galibiyet almışlar

1771968132904.webp

Bizim senaryoyu çaldı Bodo

2 İtalyan takımı patlamaz ayvayı yedik vurdukları girecek Juve'nin
Bütün italyan futbolunun faturasını bize kesmezler herhalde. UEFA da şimdi kara kara düşünüyordur son 16'da İtalyan bir takım olmayacağı senaryoyu.

Bizim maçın üzerindeki baskı artacak Inter elendiğinde.

inter baya tırt yimpaş yozgatspor kıvamında

Hoca boşuna övmez

Jürgen Klopp:

Kjetil Knutsen ve onun inanılmaz takımı Bodo… Yaptıkları şey gerçekten müthiş. Üstelik sezon dışı dönemde. Norveç'te sezon ne zaman bitmişti? Kasım sonu. Neredeyse mart ayındayız. Yani ne kadar süredir rekabetçi futbol oynamıyorlar? İnanılmaz, fantastik.

Bir kez Knutsen'le iletişime geçmeye çalıştım ama anlaşılır şekilde bir maç hazırlığının tam ortasındaydı. Gerçekten akıl almaz bir iş başarıyorlar. Daha fazlasını öğrenmek istiyorum çünkü tam olarak ne yaptıklarını anlamıyorum. Çok ilginç.

Oynadıkları futbolu anlıyorum, zaten çok iyi bir futbol oynuyorlar. Ama bütün proje başlı başına inanılmaz derecede ilginç. Böyle şeylerin yaşanabilmesi gerçekten çok güzel.

Bizde ilginç takımız ha.

Içeride Bodo'yu paramparça ediyoruz ama gidiyoruz USG'ye yeniliyoruz.

Bodo taş gibi takım. Deplasmanda oynasak kesin yenilirdik o sahada.
Usg maci 100% eksiklerden dolayi gitti. Osi oynasaydi iclerinden gecerdik

Osi
Lemina
Yunus
Singo

Yoktu o macta. Yedekler sirf u19 dan topcular vardi

Geri
Üst Alt