Mehmet Ses
Aslan Üye
- 28 Ocak 2016
- 9.116
- 6.283
- 983
Tamam kötü oynadık, Juventus'da çok iyi mücadele etti. Elediğimiz rakip Juventus ha, Nordjalend filan değil. Herkes bir toparlansın, keyfini çıkartsın. Ne koyduk ama Juventus'aaaaaaa!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne alaka hocam onlar yarın ki maçlarını düşünsün. Her boku şu adamlara can suyu olarak görmeyin hocam yaŞu maç yine FB camiasına can suyu oldu ya ona yanıyorum...
tam bir rezil 3 golün ikisinde direkt hatası var birince cücük gibi kalıp altta ezildi diğerinde beyinsiz bir insan gibi giriş yaptı pen oldu. Davinsonun da zeka problemi var bunun da. Fizikleri düşünce iyi ce göze batıyorlar.Torreira falan yok abi Locatelli ye bak bir de bizim orta sahadakilere
En iyi o oynar orda inanki. Adami tok teknigi de iyi. Hemde acayip sekilde top sürebiliyor.Singo'yu ben de beğeniyorum ve oyuna girince çok şükür çektim ama adamın defans anlayışının arkasını dönüp bacağını kaldırmak olduğunu görünce bir iki kere eyvah dedim.
Defansif anlamda orta saha mentali yok gibi adamda. Belki ben çabuk hükme varmışımdır ama yakabilir yani.
Nasıl yok yav istese sane var lang var. Hadi langi boşver sane hazretleri biraz oynamak istese hepsini üst üste koyar. Herif 2 iyi 5 kötü anlamadım gittiKenan, Conçecao ve Zhegrova gibi kanadımız yok. Adamlar peynir ekmek gibi Jakobs'u, Sallai'yi, Boey'i, Eren'i geçtiler. 6-7 gol yemediğimize şükredelim.
Osimhen ve Uğurcan maçta ayakta kalan isimlerdi. Girdikten sonra Singo ve İlkay da katkı verdi. Geri kalanı at çöpe bu maçta.
Lemina-Toreira ikilisi en berbat maçlarını oynadılar.
Özellikle Jakobs ve Sallai üzerine kanat oyuncuları geldiğinde arkasına kaçan adamları takip eden olmadı hiç.
Penaltı da adama öyle bir dalıyor ki, bilmesek Torreira yı şike mi diye düşüneceğiz.tam bir rezil 3 golün ikisinde direkt hatası var birince cücük gibi kalıp altta ezildi diğerinde beyinsiz bir insan gibi giriş yaptı pen oldu. Davinsonun da zeka problemi var bunun da. Fizikleri düşünce iyi ce göze batıyorlar.
bizim eşşekler de koşmak zorundaydıKoşmak zorundalardı hocam koca juvesin 5 yemişsin kolay değil
Her mac sonu ders cikarmamiz lazim diyoruz bir gelisme yok daha kotuye gidiyoruzAttığımız gollere Osimhen gibi tepki verdim. Nasıl bir maç oynadık hala aklım almıyor. Çıkaracak çok ders var umarım tekrarı olmaz.
Abartmayın. O camianın derdi çok başka şu an. Çok başka dertleri var, öyle böyle patlamıyorlar. Takım içi karışmış durumda, hoca ve futbolcuların arasında sorunlar var. Futbolcularla taraftar arasında ciddi sorunlar var. Bir halt olmaz onlardan. Hepsini geçtim daha geçen hafta kendi sahalarında Forest maçında bugün bizim yaşadığımıza benzer bir rezillik yaşadılar.Şu maç yine FB camiasına can suyu oldu ya ona yanıyorum...