⚽ CL 25/26 Play-off M:2 | Juventus 3-2 Galatasaray | MS | 25 Şubat | TRT 1

Insan bu macta bir Hagi, bir Sneijdar arıyor. Takimda ilk 'de lider yok, Osimhen anomalisine herkes guveniyor. Ulan Ilkay simdi degil de ne zaman? Ayip degil mi haline..

42hinnjns2je1.gif

Acayip heyecan bastı bünyeye

Juventus yine geriden oyun kurmaya çalışıp ön alan baskımızla darmadağın olur mu diye düşünmeden edemiyorum

Geride hata yapacaklarını düşünüyorum

Insan bu macta bir Hagi, bir Sneijdar arıyor. Takimda ilk 'de lider yok, Osimhen anomalisine herkes guveniyor. Ulan Ilkay simdi degil de ne zaman? Ayip degil mi haline..
İlkay'ın futbol bilgisi yüksek olabilir ama asla bir lider görüntüsü vermiyor. Tıpkı Nuri Şahin gibi. Ayrıca nedense ben gurbetçi topçuların samimiyetine inanmıyorum. Hamit, Mesut, Demirbay falan; bunlar Almanya'da alman, Türkiye'ye gelince türk milliyetçisi oluyorlar.

2 sene önce oynanan Kopenhag maçı 13 milyon euroluk maçtı bu maç ise 11 milyon euroluk maç ve daha önemlisi 3 averajla maça başlayacağız.

Üstüne sonraki turun iç saha maç geliriyle 15 m euroluk maç diyebiriz, maddi olarak da çok önemli.

Daha ötesine gideyim bir Türk takımının tarihinde Avrupa’dan kazandığı en yüksek gelir olacak turu geçersek.

2 sene önce oynanan Kopenhag maçı 13 milyon euroluk maçtı bu maç ise 11 milyon euroluk maç ve daha önemlisi 3 averajla maça başlayacağız.

Üstüne sonraki turun iç saha maç geliriyle 15 m euroluk maç diyebiriz, maddi olarak da çok önemli.

Daha ötesine gideyim bir Türk takımının tarihinde Avrupa’dan kazandığı en yüksek gelir olacak turu geçersek.
Hocam Tottenham gelirse onları da tokatlar mıyız sence?

Geri
Üst Alt