⚽ CL 25/26 Play-off M:2 | Juventus 3-2 Galatasaray | MS | 25 Şubat | TRT 1

Sane gibi soğukkanlı oyuncu lazım. İlkay ve Icardi iyi olsalardı onlar da oynarlardı. Osimhen dahil kimin ayağına top gelse eli ayağına dolaşıyor. Daha bu deplasmanda bitiyoruz. Yarın Liverpool deplasmanı olursa o stadın atmosferinde ne yapacak bu takım?

Sallai ceza sahası önünde saçma sapan faul yapmış da hakem görmemiş neyse ki, sarı kartı vardı bir de.

yani izlemedim ilk yarıyı da penaltı pozisyonunu görüp sinir harbi geçirdim bu torreira dün mü başlamış futbol oynamaya o nedir arkadaş ? Şu maça melih kabasakal çıkarsan öyle bir giriş yapmaz ne yapıyorsun sen ya öyle adamları yok yere maça sokuyorsun yani hangi mantıkla düşündün onu arkası dönük adama öyle girdin ne kurdun aklında kafanda ne oynadın mesela

Ah Sanchez ah yine hata yine gol.
Orada o top kaybı yapılır mı?

Çok baskı yedik ilk yarı. Sara,Langve Barış top tutamadılar ilerde.

Çok kötüyüz yani bir gol atamazsak eleniriz dakika 80'e kadar gol yemememiz lazım.
Olumlu olan tek şey şu bizim kadromuz daha geniş çok eforlu oynuyorlar oyundan dusebilirler.
Ya ilk yarıda gol yememeliydik ya

Oyuna agirlik koyamazsak iyi sonuclar cikmaz

Devre arasi takim tokatlanmali

Bizim ligte penaltıda torreiraya kırmızı verirlerdi

Hakemler bizi paranoyak etmiş abi

Sallainin kopmeinerse faul yaptığı pozisyonu bile 52 kere gösterip içeride mi algısı yapılırdı

Yapmayın gözünüzü seveyim yapmayın ya biraz baskı yapın. Maç öncesi de söyledim adamlar 10 kişi çıkıyorlar atağa... çıkartmayın şunları ne olur...

Garip bir taktik..

Ne tam ofansif, ne tam defansı...

Bir şey oynadıkları yok, topu ceza sahamıza yollayıp karambolden gol arıyorlar. Topu biraz uzak tutmalıyız kalemizden. Top taşıyacak adamlar lazım, Singo ve Sane girmeli acil.

Geri
Üst Alt