⚽ CL 25/26 Play-off M:2 | Juventus 3-2 Galatasaray | MS | 25 Şubat | TRT 1

yüz kere geldiler bi tane atamadılar salaktan bi tıklatıp maçı bitirecektik penaltıyı hediye etmese

yaw arkadaş vur topu taca gitsin ne şov yapıyosun

Gol yemek normalde bizde pozisyon bulmalıydık bir defa iyi çıktık. Sağolsun orta özürlüsü jakops batırdı.

Hay avantajımıza tüküreyim. Azıcık puan farkımız gol farkımız olmasın arkadaş. Rezilliğin dibine vuruyoruz. Bıktım yahu

birde topun arkasında bekleyip rakibi savunmamız gereken maçta tek savunma işi açık alanda rakibe dalmak olan sallai ile başlamanın nedenini bana açıklayacak biri var mı ya kafamda onu da oturtamadım mantığı nedir bu işin acaba Singo varken

Sallai sarı kart görebilir hoca acilen çıkartması lazım bu maç 10 kişi olabiliriz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sallai sarısı olduğu için basamıyor adamlara, geri geri kaçıyor korkak oynuyor,

ezelin annesi bile gördü ama bizim hoca öyle film izler gibi izliyor

Torr da penalti pozisyonunda kirmizi gorebilirdi deyip hakemi simdilik salacam

Takım hiç güven vermiyor, şahsen bu maç çok şeye açık. Aklımızı başımıza almazsak saçma şeyler yaşarız

Okan maç 0-0 gibi oynayacağız, rehavete kapılmayacağız dedi.

Keşke biraz rehavet olsaymış, böyle 0-0’mış ve 1 gol yesek elenecekmişiz gibi oynamaktansa.

Lang-Sallai çık Sane-Singo gir.

Okan eğer sen sallai yi çıkarmazsan ve bu adam ikinci sarıdan kırmızı görürse sakın Türkiye'ye geri dönme.

Bu maç bitmez. Deplasmanda az da olsa top tutamazsan baskı yer, hata yapar ve gol yersin.

5:2 nin verdiği efektler bu.

5:2 skor olarak çok iyi, ama motive açıdan çok kötü bir skor. Bize böyle rahat skorlar yaramıyor.

Sallai-Singo gelmezse atılacak herif sertlik yapmadan savunamaz Kenanı insallah 60ı falan beklemez hoca

Bizim takım 4 senede ne zaman skoru koruyabilmiş ki? Liverpooldan bile 4 yiyecektik Uğurcan ve yakobs olmasa. Kardeşim atak oynayacaksın. Bok var gibi geriye ne yaslanıyosunuz

Geri
Üst Alt