⚽ CL 25/26 Play-off M:2 | Juventus 3-2 Galatasaray | MS | 25 Şubat | TRT 1

Adam akıllı bir özet nerden izleyebiliriz ?

Yabancı da olur ama tribün görüntüleri olmasın yav

Uğurcan
Sallai Singo Apo Jakops
Torreira Lemina
Sane Sara Barış
Osimhen

Lang, Sanchez kart sınırında
Jakops da öyle ama Eren çok güven vermedi
Sane diğer kanatta oynayabilirim derse Barış sağ başlasın yine heriflerin sol beki de kalmadı 33 yaşındaki Kostic oynayacak

Juventus çirkefliği korkutuyor beni sadece. Neyse ki Fb ile idmanlıyız bu konuda. Herşeyi yapabilirler kazanmak için.

Saldıracaklar kaybedecek bir şeyleri yok ilk dakikadan itibaren erken gol arayacaklar sakin kalmalıyız kontrollü ve akıllı oynamalıyız panik yok çok daha fazla boşluk bulacağız onların sahasında bu sefer Sane olmalı mutlaka oyun aklına tekniğine ihtiyacımız var

Uğurcan
Sallai-Sanchez-Apokerim-Jakops
Torreira-Lemina
Sane-Sara-Barış
Osimhen

Bence bu ilk 11 çıkacak bu maça.
Sane veya Noah olsun bari ya. Baris sag kanatta...bayildim ya daha uygun sanki orda.

Yunus oynamasin dengeyi bozuyor direk. Sara daha cok mantikli tabi.

Sane veya Noah olsun bari ya. Baris sag kanatta...bayildim ya daha uygun sanki orda.

Yunus oynamasin dengeyi bozuyor direk. Sara daha cok mantikli tabi.

Şimdi Okan hoca değişiklikleri biraz geç yapıyor kabul ediyorum ama artık 5 değişiklik hakkıyla beraber ilk 11 kısmen eskisi kadar önemli değil.

İlk şöyle yazacaktım aslında Sane-Lang-Barış ama orta sahayı deplasmanda 3'lü tutarız bu yüzden Torreira-Lemina-Sara olur %100

Singo çok üstünlük kuruyor ama kendi dedi daha hazır değilim diye, Boey de malum henüz net hazır değil. Sallai ilk 11 başlar ikinci yarı Boey net oyuna girer.

Bu arada Sanchez ve 1 isim daha sarı kart sınırında. Maçın 2. yarısına geldiğimizde atıyorum skor 1-1 gibi bir şey, dakika 65, artık turu %99 geçtik deriz o esnada sarı kart sınırındaki oyuncularımızı çıkartabiliriz. Mesela Sanchez çıkar Singo girer. Torreira çıkar İlkay girer vs.

Singo bu maçta 11 oynamalı vitrine koyalım kadrodaki en değerli 2. oyuncu sonuçta

kadro kalitemiz juventusun çok üzerinde bence lig maçını düşünerek rotasyon yapmalıyız. bilemiyorum eğer listeye yazdıydıysa çağrı balta falan oynatılabilir

Torreira-Lemina
------Sara-----

orta sahası bize turu getirir.

Geri
Üst Alt