⚽ CL 25/26 Play-off M:2 | Juventus 3-2 Galatasaray | MS | 25 Şubat | TRT 1

Sorulması gereken soru:
Defansif Kontra Oyun VS Ofansif Pressing Oyun

Defansif sağlam bir yapı + Kontra taktığı ile mi çıkmak ( A Opsiyon ) At uzun topları İşi, Barış, Sane'ye etc.

yoksa

Bildiğimiz High Pressing \ Gegenpressing Ofansif sistem mi ( B Opsiyon )

Topu kaybetmemek uğruna ve bu maç böyle istiyor bence diye

Sane ___ Lang yaparım. Tekniği yüksek oyuncular. Juventus Ofansif çıkacak. Hızlı ve teknik oyuncular ile kolayca kaleye gideriz.

Ama BAY oynamayı haketti bu performansı. Prime BAY'ı gördük çok kısa da olsa ara sıra.

En makul olan / ideal olan:

Boey__Sanchez_Apo___Jacobs
_______Lucas___Lemina
Barış _______Sane_______Lang
___________Osimhen

Sane forvet arkası daha iyi oynar. Yunus dan önce orda Sane, Lang ve BAY oynar orda, Asprilla oynar... Yunus 3./4. tercih olmalı #10 için.

dünkü maç için de galibiyet primi aldık mı yoğusa sadece grup maçlarında mı var

Çok dert etmeyin beyler. Bu takım oyuncularına güvenin, bu saatten sonra buradan bu turu vermemiz için mucizeler gerekli. %99 turu geçtik diyorum.

Üstelik savunma anlamında Lemina da sahada olacak.

+ Juventus gol bulmak için hayvan gibi saldıracak mecburen yani arkada çok boşluk bırakacak.

dünkü maç için de galibiyet primi aldık mı yoğusa sadece grup maçlarında mı var
Sirf dunku maca prim yok.

Sadece bu turda olan kuluplere 1 milyon euro verildi kulup basina. Bu turu gecersen 11 milyon euro prim veriliyor.

[Mac basina galibiyet primleri grup maclarindan sonra son buluyor]

Biten birsey yok, cok agresif oynayip hayvan gibi saldiracaklar.

Ciddiye almaliyiz maci

Lemina, Torreira, Sara orta sahasiyla cikmaliyiz

Okan turu gectik bari Icardi‘nin gönlünü alayim diye cift forvet cikarsa tur tehlikeye girer net söylüyorum
zaten normalde çok adamla saldıran bir takım, şimdi daha da saldıracaklar ilk 30dk 2-0 yapmak isterler diye düşünüyorum, kontralar ile fişi çekmek lazım

Adele sakatlığının 8 günde geçtiği nerede görülmüş yav bremer'in olma olasılıği yok bence.

Saldıracaklar kaybedecek bir şeyleri yok ilk dakikadan itibaren erken gol arayacaklar sakin kalmalıyız kontrollü ve akıllı oynamalıyız panik yok çok daha fazla boşluk bulacağız onların sahasında bu sefer Sane olmalı mutlaka oyun aklına tekniğine ihtiyacımız var
kesinlikle öyle zaten çok adamla saldıran takım şimdi savunmayı iyice ileri çekerler muhtemelen, kontra ataklarla 1 tane atsak zaten maçtan kopabilirler psikolojik olarak

Biten birsey yok, cok agresif oynayip hayvan gibi saldiracaklar.

Ciddiye almaliyiz maci

Lemina, Torreira, Sara orta sahasiyla cikmaliyiz

Okan turu gectik bari Icardi‘nin gönlünü alayim diye cift forvet cikarsa tur tehlikeye girer net söylüyorum
750 orta sahayla da oynayınca kazanılmıyomuş dimi sonuç olarak

eleştirilerimizi biraz daha ölçülü yapmağa gayret edelim

Konya maçından önce bu maçı düşünenleri hain listesine ekledim.

750 orta sahayla da oynayınca kazanılmıyomuş dimi sonuç olarak

eleştirilerimizi biraz daha ölçülü yapmağa gayret edelim
Gecen sene Lemina‘nin gelisinden sonra oynadigimiz ve hep olumlu geri dönüs aldigimiz 3‘lü orta saha düzenini bu tarz maclarda korumamiz gerektigini savunuyorum ben

Icardi, Yunus ve hatta Sane gibi orta saha olmayan isimlerin 10 numara oynamasina karsiyim

Dünkü sonuca ragmen Yunus‘un kötü oynadigini söylemek lazim bence, bir cok gereksiz top kaybi yapti ve kilit paslari atamadi, bunlar pahaliya da patlayabilirdi

Tabii bazen kendimizi fazla kaptirip elestirilerin dozunu kacirdigimiz oluyor, amac kimseyi kötülemek degil

Simdi Okan hoca Yunus'u oynatir mi? Yani bu macta da ilk 11'de Yunus'u gorursem artik ne diyecegimi tahmin bile edemiyorum. Normalde sert savunma ve kaptigimiz toplarda Baris, Sane, Osimhen uzun top ile kontra. Baska taktik dusunmeye gerek yok. Baktin cok iyi degiller, al topu yenmeye oyna. Arada kalıp panik yaparsak adamlar ilk 45 dk'da telafi eder skoru sonra tum sevincimiz kursagimizda kalir, seyirci destegi ile kabus gibi bir gece olabilir. Ciddiyet, konsantrasyon ve sampiyonlar ligine yakisir bir performans lazim.

-----------Uğurcan--------------
Singo--Davinson--Abdülkerim--Jakops
-------Torreria--Lemina---------
Barış--------Sara---------Lang
-----------Osimhen-----------

Acayip heyecanlı bir maç olacak. Ucunda tur var zira.

Geriye çekilmek falan değil ama akıllı oynamak lazım. Özellikle erken gol veya baskı yiyip rakibe umut veya momentum vermemek lazım. Buna izin vermediğimiz sürece korkulu rüya yaşamayız diye düşünüyorum. Ancak az da olsa öyle momentum verdiğimiz ve dağıldığımız maçlar var Okan Hoca döneminde, Frankfurt maçı gibi... O yüzden en ufak rehavet olmamalı... Tam konsantrasyonla çıkılmalı... Rotasyon falan da çok istisna şeyler dışında akla getirilmemeli...

Juventus'da dün gece sakatlanarak oyundan çıkan Bremer'in bugün yapılan kontrol ve testlerinde arka adalesinde herhangi bir yırtık tespit edilmedi.

▪️ Oyuncu haftasonu Como maçında riske edilmeyebilir ancak Galatasaray rövanşına yetişebileceği belirtiliyor. (Tuttosport)

Üzücü. Thuramda 100% olacak, davidde olacak. Cok zor mac

Geri
Üst Alt