⚽ CL 25/26 Play-off M:2 | Juventus 3-2 Galatasaray | MS | 25 Şubat | TRT 1

Ya psg-barca gibi bişi olursa

Allahım yaşatma
Arkadaş o barçanın 4 yemesi de mucizeydi
Bu juve sol kanadı bile kalmadı
Bi zahmet kasıp yenelim şunları italya ayağını da kapatalım böylece
Lemina tor sara orta sahası ile pusuya yatcaz
lang osi barış ile kontra yapcaz olay basit aslında (kağıt üstünde)

Hakem latex yada marçinyak mıdır nedir o olur herhalde

Bi anlık konsantrasyon kaybında bu seviyede ard arda her takım kalesinde goller görebiliyor. Ne rakip taraftarı ne de rakip oyuncuları maça ortak etmeden bitirmemiz lazım işi.

Ilk devreyi en kötü tek farkla geride tamamlarsak tamamdir. Alayi oynayacak bunlard

Şampiyonlar Ligi’ni alıp ligde de şampiyon olsak fener 2. olup direkt şampiyonlar ligine gidecek bundan ötürü yarı finalde elenmeğe bakalım derim

Valla 5-2 muazzam sonuc vs ama arkamizda birakmaliyiz.

Once konya deplasmanimiz var, rehavet + hakemler bu zamanlarda bas gosteriyor.

Ayrica karamsarlik degil temkinli bakiyorum bu maca. kagit uzerinde juventusun bizi 3-0 yenmesi dunyanin en garip skoru olmaz(cok kotu olur tabide)

O yuzden hep mac mac konsantrasyon lazim 2 ay boyunca takimda. Ligde fire vermemeliyiz.

Insallah turu gecer, tottenham kurasi cekeriz(liverpoola gerek yok) - bir ihtimal son 8imiz olur. Sonrasi zaten kader kismet biraz

Gerci o acidan da sansliyiz , arsenal-bayern-city -real diger tarafta. Ceyrek final icin potansiyel rakipler Barca -PSG - Chelsea - 4uncuyu unuttum su an

Bu maç için bilet arıyorum ama juventus Card diye bir üyeliğe ihtiyacım varmış.

Bu maça bilet bulmanın bir yolunu bilen var mıdır?

Bremer sakat ve geri dönüş bilinmiyor yazıyor Transfermakt ta, çok iyi haber, sol kanatları zaten iflas etti, David Vlahovic te halâ sakat gözüküyor. Çok büyük bireysel hatalar ve en çok korktuğum skandal hakem hataları olmazsa şu anda yakaladığımız enerji ve kadro derinliğiyle ben bu maçı kaybedeceğimizi düşünmüyorum, inşallah eleyeceğiz.

Şaşkınlıktan son dk sarı kartları temizlemek aklımıza gelmedi herhalde büyük hata
Birkaç yil once ajax deplasmaninda 2-1 önde olan r.madrid kaptanı s.ramos son dk'larda bilerek kirmizi görmüştü. Bilerek olduğu icin uefadan extra ceza alma kısmını geçtim, rövanş macinda bernabeu'da ajax 4-1 kazanarak tur atlamisti.

5-2 lik bir avantajda olsa juventus juventustur.. sifir rotasyon tam kadro tam ciddiyetle cikmak zorundayiz maça. Maçın gidisatina gore belki maçın 2. yarisinda bu tur detaylar dusunulebilir.

CPH2745 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt