⚽ CL 25/26 Play-off M:2 | Juventus 3-2 Galatasaray | MS | 25 Şubat | TRT 1

Birkaç yil once ajax deplasmaninda 2-1 önde olan r.madrid kaptanı s.ramos son dk'larda bilerek kirmizi görmüştü. Bilerek olduğu icin uefadan extra ceza alma kısmını geçtim, rövanş macinda bernabeu'da ajax 4-1 kazanarak tur atlamisti.

5-2 lik bir avantajda olsa juventus juventustur.. sifir rotasyon tam kadro tam ciddiyetle cikmak zorundayiz maça. Maçın gidisatina gore belki maçın 2. yarisinda bu tur detaylar dusunulebilir.

CPH2745 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Deplasman maçında sarı kart sınırındaki oyuncuların oynatılacağına ihtimal vermem

Oyun disiplinini bozmak yok, şartlar ne olursa olsun atarız, yeriz.
İlk maç 0-0 bitmiş gibi çıkın sahaya ve başarılarınıza bir yenisini daha ekleyin. Size yakışan odur, büyük ünvan sahipleri, büyük takımlara yakışan odur.

Topu kaybetmemek uğruna ve bu maç böyle istiyor bence diye

Sane ___ Lang yaparım. Tekniği yüksek oyuncular. Juventus Ofansif çıkacak. Hızlı ve teknik oyuncular ile kolayca kaleye gideriz.

Ama BAY oynamayı haketti bu performansı. Prime BAY'ı gördük çok kısa da olsa ara sıra.

En makul olan / ideal olan:

Boey__Sanchez_Apo___Jacobs
_______Lucas___Lemina
Barış _______Sane_______Lang
___________Osimhen

Sane forvet arkası daha iyi oynar. Yunus dan önce orda Sane, Lang ve BAY oynar orda, Asprilla oynar... Yunus 3./4. tercih olmalı #10 için.

Sallai ?????????????????????????????????????????????????????????

Hücumda ayağına değil önüne top atıldığında gidecek 3'lü ile oynamalıyız haliyle BAY-Osimhen-Sane ile başlanıp Lang hamle yapılmalı.
Sara-Lemina-Toreira ise sakatlık kaza bela olmazsa kesin gibi.
2 fark olursa panik olur haliyle mümkünse hiç geri düşmememiz gerekiyormuşçasına oynamamız gerekiyor. 3 fark yeri gelir 10 dakikada oluşur.
Takımın deneyimi, Juventus'un çok güçlü olmayışı beni rahatlatıyor, sorun yaşayacağımızı zannetmiyorum.

Ben hala hakemin ilk macta niye 2 dakika uzatma verdigini anlamadim.

Bu lig maci degil. Eleme maclarinin 2. ayagi oynanip elemeyi garanti de etmedik.

Elemenin ilk maci ve her golun degeri varken niye az uzatma veriliyor? Rakibi nakavt etmisiz, hala geliyoruz, belki 1 gol daha atacagiz. Anlasilmaz bir durum.

Ben hala hakemin ilk macta niye 2 dakika uzatma verdigini anlamadim.

Bu lig maci degil. Eleme maclarinin 2. ayagi oynanip elemeyi garanti de etmedik.

Elemenin ilk maci ve her golun degeri varken niye az uzatma veriliyor? Rakibi nakavt etmisiz, hala geliyoruz, belki 1 gol daha atacagiz. Anlasilmaz bir durum.
3 4 gerekliydi bence de

Bir gol atarsak mental olarak tamamen kopacaklar bunun bilincinde yine de gol atmak zorundalar.

Tarafsız acidan bakilirsa Spalletti nasıl bir oyun anlayışı ile başlayacak çok ama çok merak ediyorum. Özellikle Barisin Osimhenin dönen toplarda her zaman çok büyük tehlike olacağını bilerek.

Kolay mac olmayacagi kesin. Ama sikintiya girecegimizi hic sanmiyorum. Italyanlar cirkeftir, pisliktir. Sakin kaldigimiz surece bu macta da koyar geceriz.

Geri
Üst Alt