- 27 Ocak 2010
- 138.917
- 105.142
- 5.648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Icimi kararttin birader, poffTamamen ya buradan elenirsek üf büyük rezalet bunu yaşamamalıyım endişesiyle bu kadar çekiniyoruz maçtan
Yoksa ilk maçı 2-1 falan kazansaydık daha rahat olurduk
Bu arada acı bir gerçek söyleyeyim, oldu ya kuş taşa çarptı ve turu buradan verdik
Ligi de verme ihtimalimiz çoook artar
Mental olarak takım çöker ve milli araya kadar ciddi sallanırız
Bence içini ferah tut renktaşIcimi kararttin birader, poff
o iş hiç belli olmaz ya psg 4-0dan tur verdi, erken bi gol yiyip takım bi panik olursa bi anda tutabilirsin kamaşullahıBence içini ferah tut renktaş
Çünkü;
1- Lemina oynayacak
2- Bu sene Frankfurt maçı hariç hiçbir maçta 2 golden fazla yemedik, hatta tüm maçlarda sadece 1 gol yedik sadece Juventus 2 gol attı
3- Juventus gol için risk aldıkça daha çok açık verecek, 3 gol atsalar yine 2 gol yerler. Bu maç EN KÖTÜ 3-2 2-1 falan yeniliriz ve eleriz yani.
4- Açıkçası kadromuz tecrübesiz isimlerden oluşsa eyvallah derim, takımımızın %80'i buradan bu turu vermeyecek karakterde ve tecrübede oyuncular.
o iş hiç belli olmaz ya psg 4-0dan tur verdi, erken bi gol yiyip takım bi panik olursa bi anda tutabilirsin kamaşullahı
Inter - Sporting Lisbon
Inter - Sporting Lisbon
GS - Tottenham
Real Madrid - Manc. City
Atl. Madrid - Lpool
PSG - Barça
Newcastle - Chelsea
Dormund - Arsenal
Leverkusen - B. Munih
Her şey yolunda giderse şöyle bi son 16 gelsin hayallere dalalım...
bu hikayenin bodo buzullarında sona ermesi beni ziyadesiyle kahreder.Bodo Inter'i elese, sonra Sporting ile eşleşse onu da elese
Biz de hayırlısı ile Juve'yi eleyip Tottenham ile eşleşip onları geçsek
ve Çeyrek finalde BODO ile eşleşsek...
Allahım yarı final yapabiliriz lan ciddi ciddi
bu hikayenin bodo buzullarında sona ermesi beni ziyadesiyle kahreder.
Bodo Inter'i elese, sonra Sporting ile eşleşse onu da elese
Biz de hayırlısı ile Juve'yi eleyip Tottenham ile eşleşip onları geçsek
ve Çeyrek finalde BODO ile eşleşsek...
Allahım yarı final yapabiliriz lan ciddi ciddi
uefa com resmide var bu yolu eklemişler.Ben çeyrek finalde yeniden kura çekimi olacak diye biliyorum. Bu ağaç geçerli değil sanırım çeyrek finalden itibaren
Cafer abi öyle böyle vermedi hem deo iş hiç belli olmaz ya psg 4-0dan tur verdi, erken bi gol yiyip takım bi panik olursa bi anda tutabilirsin kamaşullahı