⚽ CL 25/26 Play-off M:2 | Juventus 3-2 Galatasaray | MS | 25 Şubat | TRT 1

Sampiyonlar ligi çok özel vallaha yalan yok maç baslarken bile kalkiyor ama söyle tatsiz bir maglubiyetten sonra ligtede Fener'e sampiyonluk yüzü göstermek olasilik olunca insan gerçekten daha az keyif aliyor be.

Ertuğ abi ilk defa bu forumda sinirlendiğini gördüm
Arkadaş da kusura bakmasın ama şu beni delirtti resmen ya

Dk 10 gs Red card dk 50 gs Red card juve comeback demek umidiynen

Bu yazdığı olsa var ya... Öyle büyük bir yıkım olur ki hepimiz futbolu geçtim hayata küseriz. Elinde ne lig kalır ne başka bir şey biteriz resmen. Adam bunu rahatlıkla yazabiliyor bunu buraya aklım almıyor.

Hepsini geçtim, ben bu takımı Kocaelispor'u deplasmanda yenebildiği için sevmedim ki. 93'te ManU'yu eleyen takım olduğu için sevdim. İmkansızı başarabildiği için sevdim. Herkesin motivasyonu farklı olabilir de ortalama bir Galatasaray taraftarı için Avrupa vazgeçilmezdir. Ligde şampiyon olmayalım demiyor kimse. İki kulvarda yürümek, motive olmak da zor kabul ama elenelim lige odaklanalım demek çok enteresan bir kafa. Kazanacağın itibar, kamyonla para, oyuncuların tercih ettiği kulüp olmak, bazı oyuncuları vitrine çıkarıp satmak, taraftar olarak yaşadığımız inanılmaz mutluluk... Hepsini çöpe atalım ne güzel.

Arkadaş da kusura bakmasın ama şu beni delirtti resmen ya

Bu yazdığı olsa var ya... Öyle büyük bir yıkım olur ki hepimiz futbolu geçtim hayata küseriz. Elinde ne lig kalır ne başka bir şey biteriz resmen. Adam bunu rahatlıkla yazabiliyor bunu buraya aklım almıyor.

Hepsini geçtim, ben bu takımı Kocaelispor'u deplasmanda yenebildiği için sevmedim ki. 93'te ManU'yu eleyen takım olduğu için sevdim. İmkansızı başarabildiği için sevdim. Herkesin motivasyonu farklı olabilir de ortalama bir Galatasaray taraftarı için Avrupa vazgeçilmezdir. Ligde şampiyon olmayalım demiyor kimse. İki kulvarda yürümek, motive olmak da zor kabul ama elenelim lige odaklanalım demek çok enteresan bir kafa. Kazanacağın itibar, kamyonla para, oyuncuların tercih ettiği kulüp olmak, bazı oyuncuları vitrine çıkarıp satmak, taraftar olarak yaşadığımız inanılmaz mutluluk... Hepsini çöpe atalım ne güzel.
Ertuğ abi ben de ligin daha önemli olduğunu düşünüyorum ama 3 fark öndeyken turu vermek büyük yıkım olur o konuda hemfikirim

Konya'ya yenildik. Şansa da tam onlarla oynayacağımız zaman Beşiktaş'ın form tutacağı tuttu.

Konya'yı yenseydik Beşiktaş'a yenilme kredimiz olacaktı. Şimdi formda Beşiktaş'ı yenmemiz gerek. Sıkıntı büyük.

2001i hatırlamıyorsan sonra Türkiye dönüşünü hatırlamıyorsan rizede şampiyonluk maçımızda aleyhimize konuşmalarını hatırlamıyorsan o uyarıyı yapmak sana kalmamış işine bak
Hepsini de hatırlıyorum
kimse sütten çıkmış ak kaşık değil elbette hataları,kırgınlıklar olmuştur
ancak hala GS'a hizmet eden, belki elimizdeki tek dal olan birine saçma sapan imalarda kimse bulunamaz,gereken cevap da verilir
okan hoca nefretinden ne yapacağınızı şaşırmışsınız

Hepsini de hatırlıyorum
kimse sütten çıkmış ak kaşık değil elbette hataları,kırgınlıklar olmuştur
ancak hala GS'a hizmet eden, belki elimizdeki tek dal olan birine saçma sapan imalarda kimse bulunamaz,gereken cevap da verilir
okan hoca nefretinden ne yapacağınızı şaşırmışsınız
yav kimsinde neyin cevabını vereceksin boş romantiklik yapma yürü maçını izle
hatalar kırgınlıklar olurmus lafa bak sanki vazo devirdi de vazo kırdı
neyse

Hahahaha ama.gec kaldin beaa 15 dk.once gosterecektin

Gerci dana gibi.girmis o da ayri

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Juve'yi bir geçelim o kadar rahatlayacağız ki

Fenerbahçe puan kaybedince keyfim yerine geldi. Bu maçı vurup kırıp almalıyız.

Sonra taraftar olarak tüm sinerjimizi Tudor için harcayacağız. O deplasman kabızı Tudor Arena'da altına üç torba doldurur. Hayallerle yaşayanı gerçeklere döndürürler ama o yüzden ilk hedef bu maçı geçmek. İlk maç 0-0 bitmiş gibi ciddiyet!

Adım adım gideceğiz. Bu maç alınacak.

önce bunlara çakacağız sonra tottenham gelecek sonra onlara çakacağız sonra da ligde şampiyon olacağız
IMG_5040.gif

önce bunlara çakacağız sonra tottenham gelecek sonra onlara çakacağız sonra da ligde şampiyon olacağız

Kameralar 5. golden sonra Tudor'u gösteriyor, skor olmuş Galatasaray 5 - Tudor 0. Tudor hüzünlü, nereden geldim buraya bakışı atıyor...

Bu hayallerin gerçek olması için bu maçı almalı takımımız.

Geri
Üst Alt