⚽ CL 25/26 Play-off M:2 | Juventus 3-2 Galatasaray | MS | 25 Şubat | TRT 1

ilk maçtaki 11 çıksın.
sane ve lemina'nın durumunu beğenmedim.

Herkesin inandığı bir şey vardır bu *** hayatında. Benimki de sensin Galatasaray ne yapayım.

Haftasonu oncesi kura cekimi izleyip tottenham eslesmesi kutlayalim be

Uefa sansasyonel geri dönüşleri sever. Portekizli hakem biraz davetiye olmuş gibi görünüyor. Planlarını boşa çıkarmalıyız.

Sevindirmeyelim yosmaları.

Umarım bir şok yaşamayız.

bi şekilde kitlemeyi öğrenmemiz lazım ikinci ayak maçlarını
kitleyip yolumuza bakalım ha kitleyemezsek de deneyim olur

Hiç tempo yapmadan yorulmadan yatalım skora. Bunu genelde yapmakta zorlanıyoruz ama öğrenmemiz gerek.

Hakemle tribünle baya üstümüze oynıcaklar bedava tur olmayacak kesinlikle. Sakin kalmak lazım

Lang sınırda olduğu için sane oynasın derdim ama maç seçene ceza kapsamında sane yedek kalsın yine

7' Juventus 1-0 GS
20260224_002717.webp

Temkinli davranalım tabii ki ama Avrupa taraftarıyım ben valla. Yıllar sonra iyi bir Şampiyonlar Ligi serüveni geçiriyoruz; Avrupa seviyesinde bir takımımız var, tarihimizde belki de ilk defa çok rahat bir deplasman maçına çıkacağız, son 16'da rakibe göre avantajlı bir konuma sayılabiliriz, Şampiyonlar Ligi'nde önümüz açık sayılır daha ne olsun? Yıllardır hayalini kurduğumuz senaryo gerçekleşebilir. Nazar değmesin, seviyoruz bu takımı.

Alakasız ama aklıma geldi. Sanırım 2000 yılında Sturm Graz'dı. Herifler iç sahada her maçını bariz skorlarla kazanıyordu, bizi de 3-0 yenmişlerdi. Hatta bir çok otorite de kazandıkları maçlardan sonra bu stadyum normale göre küçük o yüzden avantaj oluyor diyordu Graz'a. İşte o herifler benim iç sahada gördüğüm en dominasyon kurmuş ekipti, ama bu sene içeride kurduğumuz otorite biraz daha ileri gidersek onları geçeceğiz gibi iç saha avantajı anlamında, hayırlısı.

Bunu da bize iteliyorlar. Çok fazla yazılıp çizildi. Tabii 60m € bons ödedi Juve ellerinde fena patladı şimdi çıkış yolu arıyorlar.

Osimhenin en ufak bir ağrısı varsa ilk 11 baslamamli

Gerekirse sonradan girmeli

Arkası kapatıp Lang-Baris-Sane üclüsüyle başlanmalı

Hatta ve hatta Lang False 9 olarak bile görev alabilir

LÜTFEN OKAN!!

Geri
Üst Alt