⚽ CL 25/26 Play-off M:2 | Juventus 3-2 Galatasaray | MS | 25 Şubat | TRT 1

Makul skoru alıp turlamak gerekiyor prestij açısından oldukça önemli hele bir de Tottenham gibi başa çıkabileceğimizi düşündüğüm bir kura çekersek yemede yanında yat.

Ben Tudor'un burada çalışırken Galatasaray'a hiç saygı duymadığını düşünüyorum. O yüzden de onu istiyorum. Hele Ostersunds maçlarının ardındanki hali tavrı.. Tottenham sıkıntılı bir dönemden geçiyor. Tudor deplasmanlarda takımı motive edebilen biri değil. İlk maç Juventus tarifesi çekebiliriz.. Hem de benim içim soğur.

Okan hocaya her şeyi derim ama Galatasaray'a saygı duymuyor burayı umursamıyor diyemem mesela. O yüzden Tudor'a çok kızgınım.

Ben ilk 15 dakikada gol atıp lay lay lom şekilde bitireceğimiz bir maç olacağı hissiyatındayım. Gazamız mübarek olsun. Yürüyedur Cimbom.

küfür mü istiyorsun?
DFBrbXpXgAAXS5j.webp

İçimde gram heyecan yok bilmiyorum. Hiçbir sonuç beni şaşırtmaz açıkçası o kadar ne yapacağı belli olmayan bir takımız. 5/0 ilk yarı sonucu da olabilir. 0/5 maç sonucu da olabilir .

2023/2024
🟡 Zalgiris 2-2 Galatasaray
🟢 Ljubljana 0-3 Galatasaray
🟢 Molde 2-3 Galatasaray
🔴 Sparta Prag 4-1 Galatasaray

2024/2025
🔴 Young Boys 3-2 Galatasaray
🟡 Rigas Skola 2-2 Galatasaray
🟡 Az Alkmaar 1-1 Galatasaray
🟡 Malmö 2-2 Galatasaray
🔴 Ajax 2-1 Galatasaray
🔴 Az Alkmaar 4-1 Galatasaray

2025/2026
🔴 Frankfurt 5-1 Galatasaray
🟢 Ajax 0-3 Galatasaray
🔴 Monaco 1-0 Galatasaray
🔴 Man City 2-0 Galatasaray

Basit diyebileceğimiz ilk sezonki 3 eleme maçlarını çıkarırsak Okan Hoca yönetiminde Manu ve Ajax dışında deplasman galibiyetimiz yok. Okan Buruk adına hoş bir karne değil bu.

2023/2024
🟡 Zalgiris 2-2 Galatasaray
🟢 Ljubljana 0-3 Galatasaray
🟢 Molde 2-3 Galatasaray
🔴 Sparta Prag 4-1 Galatasaray

2024/2025
🔴 Young Boys 3-2 Galatasaray
🟡 Rigas Skola 2-2 Galatasaray
🟡 Az Alkmaar 1-1 Galatasaray
🟡 Malmö 2-2 Galatasaray
🔴 Ajax 2-1 Galatasaray
🔴 Az Alkmaar 4-1 Galatasaray

2025/2026
🔴 Frankfurt 5-1 Galatasaray
🟢 Ajax 0-3 Galatasaray
🔴 Monaco 1-0 Galatasaray
🔴 Man City 2-0 Galatasaray

Basit diyebileceğimiz ilk sezonki 3 eleme maçlarını çıkarırsak Okan Hoca yönetiminde Manu ve Ajax dışında deplasman galibiyetimiz yok. Okan Buruk adına hoş bir karne değil bu.
Molde gayet güçlü bir rakip,onu niye çıkartalım Mert abi

Ljubljana'yı da içerde zar zor 1-0 yenebildik onu da saymak lazım bence

buradan tur giderse zaten heyet mi kurul mu divan mı ne toplanıyorsa anında maç bittiği saniye toplanıp kulübü fesih etsinler

Adam gibi forvetleri olsa sıkıntı derdim ama forvetsiz takımada bir zahmet elenmeyelim.

Bu maçın favorisi ilk maçtan ötürü açık ara biziz.

Yunus ilk 11 başlarsa her sonuç çıkabilir hiç şaşırmam

Geri
Üst Alt