⚽ CL 25/26 Play-off M:2 | Juventus 3-2 Galatasaray | MS | 25 Şubat | TRT 1

Juventus ne olursa olsun ismi olan cismi olan güçlü bir ekip

Elenmek Tromsö'den,Karpaty Lviv'den veya Österşunds'tan büyük rezillik olmaz Angus abi,yola devam yani
o zamanlar bu seviye kadrosu olan bir takım değildik.Şuradan tur vermek karpaty lviv elenmesine eşit falandır büyük ihtimalle.Rakip city,madrid,barça,psg,arsenal falan olsa dediğine katılırdım ancak buradan vermek direkt kulüp kapama sebebi

o zamanlar bu seviye kadrosu olan bir takım değildik.Şuradan tur vermek karpaty lviv elenmesine eşit falandır büyük ihtimalle.Rakip city,madrid,barça,psg,arsenal falan olsa dediğine katılırdım ancak buradan vermek direkt kulüp kapama sebebi
Ben eleyeceğimizi düşünüyorum zaten ama futbol bu,yani bu kadar keskin konuşmamak lazım bence her şeye rağmen Angus abi

Bu arada herkesin kadro değeri yükseldi zaman içerisinde,Juventus'un da mesela 600 milyon Euro falan vardır kadro değeri

Ben eleyeceğimizi düşünüyorum zaten ama futbol bu,yani bu kadar keskin konuşmamak lazım bence her şeye rağmen Angus abi

Bu arada herkesin kadro değeri yükseldi zaman içerisinde,Juventus'un da mesela 600 milyon Euro falan vardır kadro değeri
tmarkt değerine göre yorumlama olmaz sarper abi lig farkı tamamen.Biz serie a'da olsak 900 olurdu kadro değeri , juve bizim lige gelse 200 anca ederdi mesela.Kadro kalitesi olarak bizden iyi değil bence hani tabii futbol bu ama futbol olması da 3-0dan tur vermenin rezillik ötesi bir şey olduğunu da değiştirmiyor maalesef hele juventus gibi bir takıma karşı.Direkt tarihe kara leke olarak falan geçer benim açından avrupaya da rezil oluruz o saatten sonra ligi de alsak sokarım o işe valla açıkçası.Buradan dönüş yok ne olursa olsun , dediğim takımlar olsa dediğim gibi 4 fark bile olsa her şey mümkün derdim o seviye takımlar için çok üst seviye oyuncuları var ancak bunlarda tur alabilecek tek Kenan var o da daha henüz tam olmadı

tmarkt değerine göre yorumlama olmaz sarper abi lig farkı tamamen.Biz serie a'da olsak 900 olurdu kadro değeri , juve bizim lige gelse 200 anca ederdi mesela.Kadro kalitesi olarak bizden iyi değil bence hani tabii futbol bu ama futbol olması da 3-0dan tur vermenin rezillik ötesi bir şey olduğunu da değiştirmiyor maalesef hele juventus gibi bir takıma karşı.Direkt tarihe kara leke olarak falan geçer benim açından avrupaya da rezil oluruz o saatten sonra ligi de alsak sokarım o işe valla açıkçası.Buradan dönüş yok ne olursa olsun , dediğim takımlar olsa dediğim gibi 4 fark bile olsa her şey mümkün derdim o seviye takımlar için çok üst seviye oyuncuları var ancak bunlarda tur alabilecek tek Kenan var o da daha henüz tam olmadı
Bizim oyuncuların değerleri de gayet yüksek Angus abi,900 falan olmazdı şimdikinden yüksek olacağını kabul etmekle beraber çok da bir şey değişmezdi diye düşünüyorum

Dediğini kabul etsek,hakikaten 900 milyonluk kadro değerimiz olsa ne son 16 başarı olur ne de çeyrek final zaten

Yarı final oynarsak anca "başarı" diyebiliriz belki,900 milyonluk bir takımın çeyrek final oynaması zaten gayet olağan bir durum

Son 16 bu kadro için doğal hedef olmalı zaten.

Çeyrek Final de olası hedeftir. Sonrası tecrübe ve kura şansına bağlı.

Avrupa'nın en iyi 16 takımından biri olduğumuzu düşünüyorum.

En iyi 8 de olmak için ise bence en az 2-3 tane daha üst düzey ama yaşı ve atletik performansı uygun isime ihtiyaç var.

İkisi birden olursa önümüzdeki 4-5 sene oralara oynar kadro, eğer kayıp vermezse çok.

İlk maçtaki gibi oynarsak eleriz, Konya maçındaki gibi oynarsak eleniriz, bu kadar basit.

Kadro değeri falan hikaye. Oyuncuların ve Okan bey'in performansına bağlı herşey.

Dediğini kabul etsek,hakikaten 900 milyonluk kadro değerimiz olsa ne son 16 başarı olur ne de çeyrek final zaten

Yarı final oynarsak anca "başarı" diyebiliriz belki,900 milyonluk bir takımın çeyrek final oynaması zaten gayet olağan bir durum
Değerler şişirme baya.Chelsea falan 1.2 milyar sanırım hani 900 de çok da juveden fazla olurdu kesinlikle bence.Osi falan 120 olurdu italyada oynasak.Ceyrek falan bu maliyetlere zaten benim beklentim ama alışkanlık da lazım bu sene juveyi elesek yeter bana

Değerler şişirme baya.Chelsea falan 1.2 milyar sanırım hani 900 de çok da juveden fazla olurdu kesinlikle bence.Osi falan 120 olurdu italyada oynasak.Ceyrek falan bu maliyetlere zaten benim beklentim ama alışkanlık da lazım bu sene juveyi elesek yeter bana
Bence değerler doğru ama her şey o değerler değil

Bodo/Glimt'ten bir tane futbolcuyu bile kimse takımına istemez (Hauge dışında) adamlar herkesi zorluyor eliyor yapıyor bir şeyler

2023/2024
🟡 Zalgiris 2-2 Galatasaray
🟢 Ljubljana 0-3 Galatasaray
🟢 Molde 2-3 Galatasaray
🔴 Sparta Prag 4-1 Galatasaray

2024/2025
🔴 Young Boys 3-2 Galatasaray
🟡 Rigas Skola 2-2 Galatasaray
🟡 Az Alkmaar 1-1 Galatasaray
🟡 Malmö 2-2 Galatasaray
🔴 Ajax 2-1 Galatasaray
🔴 Az Alkmaar 4-1 Galatasaray

2025/2026
🔴 Frankfurt 5-1 Galatasaray
🟢 Ajax 0-3 Galatasaray
🔴 Monaco 1-0 Galatasaray
🔴 Man City 2-0 Galatasaray

Basit diyebileceğimiz ilk sezonki 3 eleme maçlarını çıkarırsak Okan Hoca yönetiminde Manu ve Ajax dışında deplasman galibiyetimiz yok. Okan Buruk adına hoş bir karne değil bu.

2024-2025 sezonu efsaneymiş Ajax dışında hepsi köy takımı. Böyle takımları yenemiyorsan kimi yeneceksin acaba.

Bence değerler doğru ama her şey o değerler değil

Bodo/Glimt'ten bir tane futbolcuyu bile kimse takımına istemez (Hauge dışında) adamlar herkesi zorluyor eliyor yapıyor bir şeyler
yıllardır oynuyor onlar hem de aynı takımla ve sistemleri var normal biraz iyi takım, değerler bence direkt çok abartı ya juvede en az 10 tane oyuncu vardır yarısı bile etmeyecek o paranın kelly falan 20m mesela bizde olsa maks 10
Haugeyi de hayatta istemem mesela avrupada büyük patladı belçikada bile skor üretemeyen bir herif homesick bariz

yıllardır oynuyor onlar hem de aynı takımla ve sistemleri var normal biraz iyi takım, değerler bence direkt çok abartı ya juvede en az 10 tane oyuncu vardır yarısı bile etmeyecek o paranın kelly falan 20m mesela bizde olsa maks 10
Angus abi 1 milyar Euro zaten EPL büyük takımların+Real+Barca+Bayern+PSG'nin kadro değerleri

Piyasa şişti,Juve'nin 600 milyon Euro değeri olması bence abartı değil.Tek şişirme rakamlar onlarınki değil çünkü.Saçma sapan adamlara hakikaten saçma sapan paralar ödeniyor

2023/2024
🟡 Zalgiris 2-2 Galatasaray
🟢 Ljubljana 0-3 Galatasaray
🟢 Molde 2-3 Galatasaray
🔴 Sparta Prag 4-1 Galatasaray

2024/2025
🔴 Young Boys 3-2 Galatasaray
🟡 Rigas Skola 2-2 Galatasaray
🟡 Az Alkmaar 1-1 Galatasaray
🟡 Malmö 2-2 Galatasaray
🔴 Ajax 2-1 Galatasaray
🔴 Az Alkmaar 4-1 Galatasaray

2025/2026
🔴 Frankfurt 5-1 Galatasaray
🟢 Ajax 0-3 Galatasaray
🔴 Monaco 1-0 Galatasaray
🔴 Man City 2-0 Galatasaray

Basit diyebileceğimiz ilk sezonki 3 eleme maçlarını çıkarırsak Okan Hoca yönetiminde Manu ve Ajax dışında deplasman galibiyetimiz yok. Okan Buruk adına hoş bir karne değil bu.
Listeye şöyle bakınca karne kötü gibi ama çoğu maçta kadromuz eksikti. Bu bahane değil ama kaan ve berkanlı iki bek ile hiç bir takımdan puan alamazdık o yıl. Takımda yıllardır bazı bölgeleri eksik bırakıyoruz ortasahasız filan çıktık bazı maçlara. Futbol bana göre uzun zamandır fiziksel mücadaleye dayalı üst seviye teknik takımlar istisna. Bunları sağlayamazsan bu karne normal. Şimdi bile Osimhen olmayınca takım gücü aşırı düşüyor. Küçümsediğimiz bazı takımlar bu istikrarı uzun süredir sağlıyor yedekleride o seviye oluyor kaliteli değil ama takımın fiziksel gücünü düşürmüyor. Bizde ilk 11 a kalite yedekler d kalite olunca maçı alamıyoruz. Hocaya yazacağımız maçlarda var frankfurt, young boys gibi.

Angus abi 1 milyar Euro zaten EPL büyük takımların+Real+Barca+Bayern+PSG'nin kadro değerleri

Piyasa şişti,Juve'nin 600 milyon Euro değeri olması bence abartı değil.Tek şişirme rakamlar onlarınki değil çünkü.Saçma sapan adamlara hakikaten saçma sapan paralar ödeniyor
zaten dediğim gibi hepsi şişirme.Aynı şekilde biz de o liglerde olsak bizimki de şuankinin 2 katı falan olacaktı misal.Tamamen lige bağlı bir durum yani

______ Lemina____Lucas
______________Sara
BAY_________ OSI _______ Lang

Sane 2. Yarı girer. Veya Sane başlar, Lang 2. Yarı oyuna dahil olur. Sane kontra oyuna daha yatkın

Ben heyecan istiyorum;
Düşünsenize:

Dakika 89; Skor: Juventua 3:0 Galatasaray
Sonra:

Dak. 90+2 Juve 4:0 GS
Dak. 90+6 Juve 4:1 GS

Uzatmalarda 120+2 'de Juve 4:2 GS

sanki bu maç sane ilk 11 sonradan barış girerse daha etkili olur gibi barışa maçın başında önlem alıp hazırlanıp çıkabilirler anadolu takımları gibi lang da uzun mesafede oynarsa zorlanırız.

Geri
Üst Alt