⚽ CL 25/26 Play-off M:2 | Juventus 3-2 Galatasaray | MS | 25 Şubat | TRT 1

Ben Tudor'un burada çalışırken Galatasaray'a hiç saygı duymadığını düşünüyorum. O yüzden de onu istiyorum. Hele Ostersunds maçlarının ardındanki hali tavrı.. Tottenham sıkıntılı bir dönemden geçiyor. Tudor deplasmanlarda takımı motive edebilen biri değil. İlk maç Juventus tarifesi çekebiliriz.. Hem de benim içim soğur.

Okan hocaya her şeyi derim ama Galatasaray'a saygı duymuyor burayı umursamıyor diyemem mesela. O yüzden Tudor'a çok kızgınım.

ostersund ma lari sonrasi tudorun tavirlari dunyanin en delikanlica td tavirlarindandir

ama turk halki yavsaklik seviyesine aliskin oldugu icin o tavri anlayamadi

Family Matters What GIF

5-2 önde oldugumuz maca bile endiseyle giriyoruz. Bu ne yav, bize hic mi rahat yok.

Sara'nın yerine Lemina oynar, Sara önde Yunus'un yerinde oynar. Geri kalan kadro değişmez bence.

Portekizli hakemin takdir hakları oyunun seyrini belirler daha ilk dakikalardan itibaren sertliğe müsade edecektir. İtalyanların ne kadar pisleşebileceğini biliyoruz. İkili mücadeleden kaçınırsak çok kolay eziliriz.

Maçta gerilim olacaktır. Savaşan tur atlar.

o it uzatmayı adam gibi verse 1 gol daha sıkıştırırdık çok rahat
gerçi yine 3 fark var biz mi abartıyoruz anlayamadım bir türlü kafam çok karışık

Şahsen kararsız kaldığım 2 mevki var. Sağ bek ile kanat. Gerisi belli zaten

Geri
Üst Alt