⚽ CL 25/26 Play-off M:2 | Juventus 3-2 Galatasaray | MS | 25 Şubat | TRT 1

Çok yorgun ve mental olarak yorgun hissediyorum. Bu fenerliler nasıl dayanıyor bu kadar ben anlamadım. Galatasaray winnerlığı olmasa fenerin rangersa elendiği gibi penaltılara kadar kasıp kaybedecektik.

Yarın birimiz başlık açsın da sakin kafayla bir konuşalım. Sorumlunun hoca olduğu belli ama ben böyle şeylere çok kafayı takan bir adamım. Sorun daha çok mental mi fiziksel mi, ne eksik ne yanlış bir ortaya dökelim vallaha ben bu kafayla uyuyamam da.

Çok ciddiyim umarım liverpool filan gelmez.

Anfield da 8-0 filan olur bak olur olmaz demeyin. Bu takım 5-2 den maç veriyodu allahım koru yarabbim.

Okan lütfen kusura bakma, olay kişisel değil ama defolup gitmen lazım kanka.

Ula demedim mi singo 6da oynamali diye. Sallai cikti boku yedik. Her zaman dedik orda en iyisi sallai diye. Baska bek düsünemiyom bile oraya. Yok singo 6da oynamazmis etmezmis gercekten futbolu bana karsi tartismayin ;D

OKAN BURUK bizi rezil ettin .
Baris Alper Yilmaz net macini adami.

Juventus 10 kişiyken İlkay ve Icardi’yi alarak bizi 9 kişi bırakıp maça heyecan katan centilmen hocama da ayrı tebrikler

Hemen hemen herkes bunlarin olabilecegini ongoruyorduk oyle degil mi ?

O yuzden gecen hafta herkes 6.golu bosuna istememistik

Sane çok ahlaksızca bir performans sergiledi girdikten sonra, yedeğe düştüğü için böyle davrandığını düşünüyorum. Zaten bedavaya aldık arabistana okuturuz umarım sene sonu.

Turu geçtik öyle ya da böyle tabelada Galatasaray turu geçti yazıyor.

Tottenham gelir inşallah.

Stad mtad hariç 50 m euro para kaldırdık daha 2 maç daha yapacağız olaya birazda böyle bakmak lazım.

Geri
Üst Alt