⚽ CL 25/26 Play-off M:2 | Juventus 3-2 Galatasaray | MS | 25 Şubat | TRT 1

1772093580829.webp

Schalke deplasmanını çok anımsattı bana. Atmosfer, yediğimiz baskı ve final golü derken dolaylı yoldan dejavu olduk

Teknik, taktik, kadro, fizikten öte en çok psikoloji etkiledi bu turu. İlk maçı da ikinci maçı da. İki takım da aşırı kırılgan mental olarak. İlk maçta Juve yaşadı ikinci maçta biz. Bu kadar ezilmeyi (iki takım için de) başka şekilde açıklayamıyorum.

Oyle ya da boyle. Son 16 dayiz. Kotu oyun ama turu aldik. Pragmatis bakip keyiflenmek lazim. Dünki gerginligi bir kenara birakalim ama not edelim

Herkes Juventus'a kötü diyor da bence bayağı iyi bir takım.

Adam akıllı forvetleri olsa çok net elenirdik. Ama yine de dün maçın böyle olmasının hiç bir açıklaması ve özürü olamaz.

İlk maçı 5-2 alıp ikinci maçta da 10 kişiye karşı dünkü aciz duruma düşmek cidden utanç verici. Amatör takım bile böyle rezil bir oyun anlayışı sergilemez.

Orta saha olmayan ama dinamizm istatistiği olan singo bile oyuna katkı verdi. O sebeple silas andersen örnektir biz tempolu mucadele istatistiği olan isimler de almaliyiz. Kendininispatlamis kelimesine de gıcık oluyorum kime gore neye gore

Geri
Üst Alt