Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.180
- 12.938
- 2.658
Hepte bu momentum bizi buluyor nedense. Ayni frankfurt macindaki gibi. Evet ilk golü sanchez hatasindan yedik ama olay momentum olayi degil. Asil sorun mentalda, 1 gol yedik tamam ama adamlar daha iki gol atmaliki ki uzatmaya gitsin mac. Bunu düsünecek yere eyvah bi gol daha yersek ne olur derdindeler. Bu degismedikce her mac böyle paniklersin. Golleri kendileri degil biz pasif kalmamizdan attilar. Avrupada clde kafa güclü olacak hele böyle maclarda.İlk gol Sanchez hazırlık maçında yapılmayacak gevşeklik ile topu kaptırıyor Torreira dikkatsizce penaltı yapıyor.
İkinci gol şutu atan Kalulu sanırım bomboş bırakılıyor ve Lemina geç farkediyor, ofsaytı Sanchez bozuyor.
Üçüncü gol arka direğe gelen topta Lemina kafayı vuramıyor ve Torreira da rakibi bozamayıp arada kalıyor.
Bakıldığında gollerde hep aynı isimler var.
Maç öncesi herkesin korktuğu, Spalleti'nin dediği oluyor, 1 gol atarlar ise gerisi gelir...
Sanchez ile başlayıp Torreira'nın penaltısı ile gelen açılış golü ilk yarıda domino etkisi yarattı, öyle ki yedikleri kırmızı bile bizi rahatlatmaya yetmedi.
Üstüne 3 pozisyonda maçı bitirme şansı ayağımıza geldi yine beceremedik.
Yani fifa oyununda olan momentum gibi bir şey oldu.
Son düzenleme: