⚽ CL 25/26 Play-off M:2 | Juventus 3-2 Galatasaray | MS | 25 Şubat | TRT 1

Torera sakatlanınca hoca Kaan ı oyuna alacak diye korktum, eğer Kaan girseydi biz elenmiştik, Singodan sonra oyun değişti Allahtan bu hatayı yapmadı.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kelly'nin kırmızı kartta apo'nun hava topu penaltısına bakacaklar diye ödüm bokuma karıştı. juveliler de ona bakacak diye sevindi, sarı kartı kırmızıya çevirince rahatladık. allah var dün portekizli de fena değildi, bizim kansız türk hakemlerinden birkaçı bizi eletirdi dün italya'da.

kelly'nin kırmızı kartta apo'nun hava topu penaltısına bakacaklar diye ödüm bokuma karıştı. juveliler de ona bakacak diye sevindi, sarı kartı kırmızıya çevirince rahatladık. allah var dün portekizli de fena değildi, bizim kansız türk hakemlerinden birkaçı bizi eletirdi dün italya'da.
İyi falan değildi yav. Özellikle ilk yarıda dayak yememize göz yumdu.

Valla eleyelim de isterlerse 5-0'dan geri çevirsinler son saniyede tıklatalım eleyelim geçelim
Zaten olacak olan o ki. Bu takim icerde oynuyor anca deplasmanda yokuz. Icerde fark atarsak tur gecme sansimiz anca olur, öyle berabere kaldik yada tek farkli galibiyet alip deplsamana gittigimiz an eleniriz

Ins bari totnimi cekeriz de fazla rezillik cikmasin

Zaten olacak olan o ki. Bu takim icerde oynuyor anca deplasmanda yokuz. Icerde fark atarsak tur gecme sansimiz anca olur, öyle berabere kaldik yada tek farkli galibiyet alip deplsamana gittigimiz an eleniriz

Ins bari totnimi cekeriz de fazla rezillik cikmasin

hah böyle diyoruz ya

şimdi kesin böyle olmaz işte

evde saçmalamayıp deplasmanda iş yaparsak şaşırmam

Beyler bu maç psikolojimi gerçekten bozmuş durumda. Hani olur ya Dabbe gibi çok korkunç bir filmi izlersin etkisi altında kalırsın, aynen öyle his ediyorum kendimi…

Maçı izlerken heyecan üst seviyede olduğu için anlamadık ama Icardi ve İlkay girdikten sonra toparlandı takım onun öncesinde inanılmaz bir panik hali vardı top yapamıyorduk bu isimler tecrübeleriyle sahada çok sakindi Icardi geriye kadar gelip top aldı İlkay geride sakin davranarak oyunun temposunu ayarlamaya çalıştı her şey gol ve asistten ibaret değil bu isimlerin katkısı vardı maçta

İğrenç bir maçtı, unutulması gereken türden. Yıllar sonra ilk defa son 16'ya girmişiz, valla bir gram iyi veya özel bir hissiyat olmadı şu ana kadar, sanki TR kupası oynadık.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sadece Buruk dönemi dgl, son 20 yılın en kotu macıydı bu

Utanarak izledim

Davinson'un hatasi, Torreira'nin hatasi, Okan hoca'nin hatalari...olmamasi lazim, büyük hatalar ama ve ama, onun yani sirasi; burasi Ziraat Kupasi degil, karsindada Silivrispor yok. Sampiyonlarrrrrrr Liginde, ve genelde böyle aksamlarda olan müthesem mucizeler dolu maçlar oluyor iste.

Clde finaldw bu sekil kötü oynayipta kupayi kazaninca üzülecekmisiniz, aynen böyle? Önemli olan turu gecmek gerisi bos is. Güzel oynayana kupa vermiyorlar. Elbette herkes güzel oyun ister ama en önemlisi maddi ve manevi anlamda son 16ya kalmak. Elbette ders cikarmak lazim bu oyunlardan ve mentali güclendirmek lazim. Hedef olarak cok iyi yere geldik, artik kaybedecek birsey yok. Olaya bu acidan bakarsak daha rahat cikariz geri kalan maclara.

Clde finaldw bu sekil kötü oynayipta kupayi kazaninca üzülecekmisiniz, aynen böyle? Önemli olan turu gecmek gerisi bos is. Güzel oynayana kupa vermiyorlar. Elbette herkes güzel oyun ister ama en önemlisi maddi ve manevi anlamda son 16ya kalmak. Elbette ders cikarmak lazim bu oyunlardan ve mentali güclendirmek lazim. Hedef olarak cok iyi yere geldik, artik kaybedecek birsey yok. Olaya bu acidan bakarsak daha rahat cikariz geri kalan maclara.
Kupa kazanınca turnuva bitiyor zaten ama bu rezil maçın eleştirisi sert şekilde yapılmazsa sonraki turda elek olur bizim takım

Geri
Üst Alt