⚽ CL 25/26 Son 16 M:1 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 10 Mart | TRT 1

FA Cup maçında ufak tefek rotasyon yapmışlar, yorulmadan kazanmışlar. İlk maçtaki plan bu maçta işlemez bence, aynı planla oynarsak temiz bir mağlubiyetle (0-1, 0-2 gibi) Cl'ye veda ederiz. Rakibi şaşırtmalıyız, farklı birşeyler denemeliyiz bence.

FA Cup maçında ufak tefek rotasyon yapmışlar, yorulmadan kazanmışlar. İlk maçtaki plan bu maçta işlemez bence, aynı planla oynarsak temiz bir mağlubiyetle (0-1, 0-2 gibi) Cl'ye veda ederiz. Rakibi şaşırtmalıyız, farklı birşeyler denemeliyiz bence.
Aysal abi adamlar çok güçlü

Her şeyi doğru yapsak da yenilebiliriz

Fazlaca şans ve onların beceriksizlikleri de lazım yani kazanmak için

Bayagi yorulduk, bu maca da tek idmanla cikacagiz

Bu macta yenilecegimizi, Anfield‘de ise kaybetmeyecegimizi düsünüyorum

Liverpool'u eleme ihtimalimiz düşük. CL'de bu sezon için geleceğimiz en iyi noktaya geldik. İki Liverpool maçından da güzel mücadele ile moral bozmayacak skorlarla çıkıp sakat vermemek yeterli bence. Bu vakitten bu seviyede sürdürülebilirlik için lig şampiyonluğu daha önemli.

Juve ilk mac kadrosuyla cikmak lazim. Sallai yerine Singo da olabilir baya hirpalandi Sallai bu mac.Gakpo karsisinda cok iyi kalmisti Singo. Salaktan 1-0 falan yenip 2. macta elensek bile iyidir cok zor mac olacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Artık biraz oynayan/oynamayan oyuncuları da gözetmek gerekiyor. Sane ligde olmayacak Şampiyonlar Ligi'nde oynayabilir Lang da bugün hiç oyuna girmedi ama bu süreçte Barış 'ı korumak gerekiyor yoksa uzun süre üst üste oynamış olacak

Ben böyle çıkacağımızı düşünüyorum, böyle değilse bile böyle olmalı 👇

lineup-builder-48.webp

Son yılların en önemli maçı biz bu maçlar için yaşıyoruz. Bu kulübün genlerinde avrupa vardır çıkıcaz aslanlar gibi basıcaz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yenersek deplasmanda çok pozisyon bulacağımız bir maç bizi bekler diye düşünüyorum galibiyet çok önemli bu maç için

Bence iç sahada tek farklı galibiyet alacağız bütün hafta umutlu gezeceğiz sonra orada dört farklı kaybedip eleneceğiz.

Tek istediğim buraya kadar gelmişken full hücumlu, baskı yapacak 11’le çıkmamız.
Barış- Lang-Sane
Lang-Yunus-Barış
Barış-Yunus-Sane
İlleri hattımız umarım bu kombinasyonlardan biri olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt