⚽ CL 25/26 Son 16 M:1 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 10 Mart | TRT 1

Maalesef kural öyle pozisyona hiçbir etkisi olmamasına rağmen geriye koşan savunmacıyla ikili mücadeleye girdiği için ofsayt sayılıyor yan hakem ofsayt kaldırdı var da onayladı orta hakemlik bir durum yok
Bence ofsayt değildi, top uzakta ve rakibe etkisi yoktu. Yanlış yorumladılar

2. yarıda bence üretimleri düşük olsa da domine ettiler ya... Haklarını vermek lazım... Çıkartmadılar hiç... Uzun vurmak dışında çok cevap veremedik dönem dönem ve tehlikeli atakları da oldu...
Bunu şu şekilde değerlendirmek lazım renktaşım sahadaki 2 takımın piyasa değerleri 300 milyon € ve 1 milyar € Bizim ligin toplam değeri kadar adamların kadro değeri var. Karşımızdaki takım geçen sene ligde en yakın rakibi Arsenal 'e 10 puan fark atıp EPL şampiyonu olmuş üstüne sadece 483 mil.€ bonservis bedeli harcamış bir takım renktaşım

Bahanelerin arkasına saklanmak istemiyorum ama karşımızdaki takımı buna göre değerlendirmek lazım. Şampiyonlar Liginde bakıyorum bu sezon Liverpool 'a Atletico 'ya 3 Frankfurt'a 5 Marsilya 'ya 3 Qarabağ 'a 6 gol atıp arada Real ve Inter maçlarını da gol yemeden 1-0 kazandı Şampiyonlar Liginde lig aşamasını 20 gol atıp 3. sırada tamamladı bu adamlar. Biz bu adamlara karşı her iki maçta da oynadığımız oyuna bakıyorum da 300 mil.€ değere sahip Galatasaray ve 1 milyar € değere sahip Liverpool 'u karşılaştırdığımda gayet iyi görüyorum 180 dakikada ortaya koyduğumuz oyunu

Valla oyle bur mac oldu ki 5-0 da yenebilirdik, 1-5 te yenilebilirdik hatta 5-5 bile bitebilirdi. Bu basit hatalari yok etmemiz lazim. Gereksiz geri pas yapana para cezasi falan verilmeli.

Bunu şu şekilde değerlendirmek lazım renktaşım sahadaki 2 takımın piyasa değerleri 300 milyon € ve 1 milyar € Bizim ligin toplam değeri kadar adamların kadro değeri var. Karşımızdaki takım geçen sene ligde en yakın rakibi Arsenal 'e 10 puan fark atıp EPL şampiyonu olmuş üstüne sadece 483 mil.€ bonservis bedeli harcamış bir takım renktaşım

Bahanelerin arkasına saklanmak istemiyorum ama karşımızdaki takımı buna göre değerlendirmek lazım. Şampiyonlar Liginde bakıyorum bu sezon Liverpool 'a Atletico 'ya 3 Frankfurt'a 5 Marsilya 'ya 3 Qarabağ 'a 6 gol atıp arada Real ve Inter maçlarını da gol yemeden 1-0 kazandı Şampiyonlar Liginde lig aşamasını 20 gol atıp 3. sırada tamamladı bu adamlar. Biz bu adamlara karşı her iki maçta da oynadığımız oyuna bakıyorum da 300 mil.€ değere sahip Galatasaray ve 1 milyar € değere sahip Liverpool 'u karşılaştırdığımda gayet iyi görüyorum 180 dakikada ortaya koyduğumuz oyunu

Tabi ki öyle... Ben sadece ondan bağımsız maç yorumu yapıyorum...

Bu tablo bir şeyi net ortaya koyuyor

Bu takım ligi fazla sallamıyor. İsteyince epl temposunda maç çıkaran takımız
Ben de maçı izlerken aynı şeyi düşündüm renktaşım işi kafaya koyduktan sonra Galatasaray 'ı izlemek çok keyifli. Hafta sonu konsantre olmuş takımı Beşiktaş karşısında şimdi Liverpool karşısında izlediğimiz takımı bunun haricinde lig aşamasında Liverpool-Bodo ve Ajax maçlarını içerde Atletico maçını son 24 turunda Juventus maçını filan düşünüyorum gerçekten keşke sürekli bu takımlara karşı Şampiyonlar ligi seviyesnde böyle maçlar oynasak diyorum

Geri
Üst Alt