⚽ CL 25/26 Son 16 M:1 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 10 Mart | TRT 1

Bizim spor medyası da tam şerefsiz ama var ya.

Tüm haftasonu gese hakemlerle beşiktaş'ın hakkını yedi beşiktaş 5-0 kazanmalıydı gese maçı 8 kişi bitirmeliydi diye algı yaptı.

Baktılar Liverpool'u yendik şimdi de ne kadar güçlü bir takım olduğumuzu gurur kaynağı olduğumuzu falan yazıyorlar. Şerefsizlere bak dön dön bir hal oldular. Yer miyim unutur muyum ben bu şerefsizliğinizi? Başakşehir maçından sonra da başlarlar Galatasaray 9 kişi bitirmeliydi diye. Koca Liverpool'a karşı tek sarı kartla maç tamamlayan takımın her lig maçında 10 tane kart görmesi gerektiğini iddia ediyorlar.

Tüm haftasonu gese hakemlerle beşiktaş'ın hakkını yedi beşiktaş 5-0 kazanmalıydı gese maçı 8 kişi bitirmeliydi diye algı yaptı.

Baktılar Liverpool'u yendik şimdi de ne kadar güçlü bir takım olduğumuzu gurur kaynağı olduğumuzu falan yazıyorlar. Şerefsizlere bak dön dön bir hal oldular. Yer miyim unutur muyum ben bu şerefsizliğinizi? Başakşehir maçından sonra da başlarlar Galatasaray 9 kişi bitirmeliydi diye. Koca Liverpool'a karşı tek sarı kartla maç tamamlayan takımın her lig maçında 10 tane kart görmesi gerektiğini iddia ediyorlar.
Türk futbolu bu fb statükosundaki medya yüzünden gelişmiyor

Türk futbolu bu fb statükosundaki medya yüzünden gelişmiyor

Samsunspor maçından sonra basında Fener'in hakemleri yendiğini falan iddia ediyorlardı. 2 tane ofsaytvari gol atsak VAR bunları geçerli saysa ülkede yer yerinden oynardı. Fenerbahçe atınca hakemleri de yenmiş oluyorlar. 1 tane uyduruk penaltı pozisyonu yüzünden Samsunspor maçında kıyamet kopmadı mı bizim için?

Medya gücün kadar algın var işte.

Samsunspor maçından sonra basında Fener'in hakemleri yendiğini falan iddia ediyorlardı. 2 tane ofsaytvari gol atsak VAR bunları geçerli saysa ülkede yer yerinden oynardı. Fenerbahçe atınca hakemleri de yenmiş oluyorlar.

Medya gücün kadar algın var işte.
Medya ve tff herzaman malum takım lobisinin gücü altında. Medya elinde olunca kendi yaptığın şeyi algılarla başkasına yıkabiliyorsun işte

Alman kanalinin özetini izledim, Alman spiker bizim ikinci goldeki ofsayt kararinin yanlis oldugunu söylemis

Golümüzü yediler
Bende Hollanda kanalında maç sonu stüdyo yorumcusu ve eski Liverpoollu Boudewijn Zenden’i dinledim o da ofsayt yok Robertson pozisyon dışında dedi

1773283030033.webp

Ya şerefsizler gerçekten 2. golümüzü yediler
Çok ucuz bir ofsayt

Sorun şu biz yeseydik ofsayt der miydik evet ofsayt derdik ama atan Live olduğu için iptal edilmezdi.

Usta çok haklısın. Hakemle şampiyon oldu diye ağlayan at şikecileri şu an ''City'i bile yener bu takım'' diyor. Çok kahpe bunlar. Liverpool'dan kimi alırsın takıma diyor, kimse diyorlar. Sonra da ligde hakemle şampiyon oldu diyorlar. Bunların soyunu sopunu.

Ulan madem bu kadar güçlü bu takım, hakemle şampiyon oldu demeye utanmıyor musunuz? Madem Tezekbahçe'nin şampiyonluk hakkıydı, neden N.Forest'a bile üstünlük kuramadılar? Rezil şerefsiz herifler.

barış ofsayttayken topa hareketlenmese ve o bölgeye gitmese belki konate osimenden pres geldiğinde topu barışın olduğu bölgeye sürebilir ya da oraya vurabilirdi ama barış orda olduğu için geri dönmek zaruretinde kaldı. gol verilse var iptal etmezdi ama bu haliyle de barışın oyuna etki ettiğini söylemek mümkün şahsen.

barış ofsayttayken topa hareketlenmese ve o bölgeye gitmese belki konate osimenden pres geldiğinde topu barışın olduğu bölgeye sürebilir ya da oraya vurabilirdi ama barış orda olduğu için geri dönmek zaruretinde kaldı. gol verilse var iptal etmezdi ama bu haliyle de barışın oyuna etki ettiğini söylemek mümkün şahsen.
Şapkalı adaam

Bende Hollanda kanalında maç sonu stüdyo yorumcusu ve eski Liverpoollu Boudewijn Zenden’i dinledim o da ofsayt yok Robertson pozisyon dışında dedi

Bu açıyı aramıştım bende
Bu açıdan ofsayt değil hakikaten
Pasif ofsaytın çizgi ile bir alakası yok ,orada çok mesefa varmış 😡😡
Kale arkası kameralarıda gelmesi lazım pasif ofsaytlar için artık

Bölüm bölüm kurulan üstünlük ortada bunu Anfield'da yapabilirsek sonuç alacağız Barış bitirebilse yada Osimhen'e pası çıkarabilse goldü

bodø olursun veya mesela bir leverkusen olursun o zaman derim hadi anfield sizi ürkütür. biz zaten atmosferin manyak olduğu bir yerden geliyoruz. bize tiri viri gelmesi gerekiyor ve sakin kalmamız lazım. @Tolga Han Özaslan dediği gibi de yaparsak bu tur imkansız degil ama popomuz kalkmasın lütfen. yeneriz ezeriz diye gittiğimiz her mac bize mental olarak ters tepiyor.

elbette çok zor gececek, ama gecsin de bir zahmet. parçası oldugumuz sahnenin zorluk derecesi böyle olmalı zaten. kolay ekmek yok şampiyonlar liginde. 90, gerekirse 120 dakika ayik olmamız gerek.

Geri
Üst Alt