⚽ CL 25/26 Son 16 M:1 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 10 Mart | TRT 1

Oyun disiplininden kopmamanın inanılmaz önemli olduğu 2 maç oynayacağız.sancez de ne olur basit oynasın bu iki maçta.sıkıştın at taca bitsin.basit hata olmasın.iyi giden maçları basit hatalarla berbat ediyoruz.sonra takım çözülüyor.

SM-S921B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biz taraftar olarak senelerdir konsantre oluyoruz, odaklanıyoruz, sıkıyoruz, şampiyon olmak için büyük maçları kazanabilmek için
Ben kendi açımdan konuşuyorum, yoruldum açıkçası. Devam tabi o ayrı da
Futbolcular için daha da zor

Rahmetli Mustafa Cengiz başkanımızın da dediği gibi "inna fetehna leke fethan mübina" Ben umutluyum, bugün kazanmak için elinden geleni yapacak bir takımımız olduğuna inanıyorum. Sonuç ne olursa olsun bize uzun yıllar sonra bu duyguları yaşatan tüm takıma sahip olduğumuz için mutluyum. Allah ayağınıza taş değdirmesin çocuklar. Var 1 hayalimiz, neden olmasın?

angry black snake moan GIF

Mamardashvili kardeşim yap bi güzellik haydi..

4-1 koyarız gibi görünüyor.

Bugün koreografiden sonra osimhen bu kulüpten ayrılsa bile gittiği yerde asla mutlu olamayacak asla aidiyet hissedemeyecek.

1-2 yenilecez malesef. Gsc de yine soktuk sokarız 4 atarız 5 nmubbabeti totemin içinden geçti. Bi önceki maçı hatırlayın. Abi şu totem işi ne güzel gidiyordu gaza gelmeyin abi.

"yendik, yine yeneriz, daha iyisini de yendik, neden yine yenmeyelim"

düşüncesi beynimde oluştu bütün vücudumu ele geçirdi.

tribünlerin sesi kulağımda, tüm stat sesten sallanıyor.

dk 3 Barış sarı kartı aldırttı bile..

Geri
Üst Alt