⚽ CL 25/26 Son 16 M:1 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 10 Mart | TRT 1

Şöyle bir kadro çıksın:
Uğurcan
Salai-Sanchez(Lemina)-Apo-Jacob
Singo-Toreira
Yunus
Barış-Lang
Osimhen

Önde baskı için Yunus şart. Singo'yu da Alanya maçında böyle bir denesin ışık verirse böyle oynayalım.​

Hicbirsey bitmedi asil seviyemizi gormek icin guzel mac Liverpoola karsi Juventusa karsi oynadigimiz gibi oynamaliyiz icerdeki.

Yalnız bjk de nasıl bir bal varsa ikinci maçta yine bir liverpool maçı sonrasına denk geliyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

valla içeride ezeriz bambaşka oynuyoruz evimizde beni korkutan dep

bizim için kötü senaryo liverpool'un kora kor oynamak yerine topu bize verip bekleyecektir. bizimde en sıkıntılı olduğumuz yer burası zaten. kora kor oynasalar galibiyet şansımız olurdu. galibiyet şansımız olsa bile yine 1-0 kazanırız herhalde.

fb evrenine göre şimdi içeride 3 yiyip dışarıda 1 farkla yenersek kutlama mı yapmamız gerekecek

barış alper juve maçı performansı gösterirse liverpool a karşı bu sefer araplara değil EPL takımlarına 50-55 e satarız.

Beşiktaş deplasmanında umarım kafalar bu maçta kalmaz sırf bu maç için kendini sakınırlarsa işimiz yaş.

Lige bakalim istiyorum ben şampiyonlar ligi katılım parası icin ve fenerlileri çekemem ligi vermem

Livede kart sınırında olan kimler var

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eyvah eyvah eyvah. Ağır dalga geçtik zafer sarhoşluğuyla. Hemen kardeşlik mesajları yükselmeli hem kulüp hem de taraftarlar arasında. Güllerle karşılayalım Lpool'u.

Geri
Üst Alt