Habil Dikmetas
Parçalı Üye
- 30 Ocak 2019
- 4.533
- 2.085
- 698
Evde ilk mac her türlü daha avantajlı bizim icin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Dk 90 +7 skor 0-0Ya sadece şunun simülasyonunu görebilmek isterdim, ilk maç 1-0 yenmişiz
Deplasman rövanşı dakika 80 ve skor 0-0, Liverpool akın akın geliyor.
O esnada işte foruma girip tüm mesajları okumak isterim bi 10-15 dk boyunca![]()
Önemli olan sadece Liverpool'u elemek değil, önemli olan her sene buralarda olmak.
hayalimde bile 1 yıl ban yedimDk 90 +7 skor 0-0
hakem VAR a gidiyor
ülkenin yarısı hayattan ban yer.hayalimde bile 1 yıl ban yedim
Okan hoca hesabı ele geçirmişliverpoolular korkuyorr, kendinize güvenin bee![]()
Daha iyi benceYauv gene mi ilk maç evimizde ananı avradını...
Son söz hakkı bize hiç verilmedi bu sezon Sarper, kendi çöplüğümüzde ingilizleri kıstırır ne yapar eder elerdik belki, bu şekil olunca evimizde farklı yensek de deplasmana umut kalmıyorDaha iyi bence
BJK deplasmanından sonra direkt İngiltere olmazdı
İngiltere'ye derbi yorgunluğuyla gitmek de hiç iyi olmazdı ve derbiyi de etkilerdi o maçSon söz hakkı bize hiç verilmedi bu sezon Sarper, kendi çöplüğümüzde ingilizleri kıstırır ne yapar eder elerdik belki, bu şekil olunca evimizde farklı yensek de deplasmana umut kalmıyor
Beştaşı fazla kaale almamıştım ama orası da doğruİngiltere'ye derbi yorgunluğuyla gitmek de hiç iyi olmazdı ve derbiyi de etkilerdi o maç