⚽ CL 25/26 Son 16 M:1 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 10 Mart | TRT 1

Dünyaca ünlü spiker mi varmis

Sorun yok artık elenme vakti geldi Tottenham gelse bir şans vardı ama ainfield cehennemi den cikamayiz çok kasmadan tamamlayalim maclari

Liverpool maçı öncesinde Beşiktaş, sonrasında Başak maçı kağıt üstünde zor gözükse de, 3 maçın da İstanbul'da olması avantaj sayılabilir.

Fena bilendiler, hayırlısı.

Deplasmandaki maç 4-0 5-0 mı olur bilmiyorum ama eleneceksek bile şu iç saha maçını kazanalım da öyle elenelim.

Fazla abartmaya gerek yok 4/5 felan. Tamam anladık Juventus bizi ezdi ama biz İngiltere yollarını çok tuttuk tarihimizde. Öyle 4/5 gol yediğimiz maçları da hatırlamıyorum.

Bu maçı düşünmek için bence erken ama ben eleyeceğiz diyorum. Benim gözümde takım hangi maça çıkarsa çıksın favoridir. Biz Galatasarayız. Liverpool düşünsün.

Çok radikal olacak ama maça böyle çıkmayı düşünürdüm Buruk yerinde olsam.

Hem fizikli hem yedekleme şansın yüksek, hem de orta alanı tutabilecek ideal kadro bu gibi 3-5-2’de olur daha defansif istersen. Duruma göre enerji gücünü tazeleyebilirsin de Lemina’yı alıp orta saha direncini arttırabilirsin, Sallai’yi Boey yerine alır enerji tazelersin, Yunus ve Lang - Sane ve Barış yerine girer orayı tazelersin. İhtiyaca göre Jakobs veya Boey’i çıkartıp Icardi’yi oyuna atarsın. Barış’ı kanat bek yapıp, Sane’yi forvet arkasına alarak 3-5-2’ye dönülebilir.

IMG_4702.webp

Es kaza bu Liverpool'u yenersek kariyerinin sonuna kadar o pis ağzından bizi düşürmez bu herif. Klinik bir vaka haline geldi, çok acayip.

Liverpool'u çekince aklıma Kan Sporu'nun şu ilk repliği geldi: "Time to separate the men from the boys" :asd:

farklı bir bakış açım var juve maçından sonra , saçma gelebilir ama ilk maç kesinlikle sıkıcı bir maç sonucu 1-0 yenmek , rencide ederek 3-1 4-2 falan yenmekten iyi olabilir gibi hissediyorum.böyle avrupa devleri fark atmak zorunda çıkarsa o farkı atar gibime geliyor. juve resmen bizim maça ezip geçmek için çıkmış mesela. 10 kişi olmasalar belki de 90 dakkada elenebilirdik. paramparça etti adamlar. aynısını liverpoola yapsan , adamlar intikam için 5 tane atmak için çıkarsa atarlar. arada dağlar kadar fark var her anlamda. uyutup sıkıcı bir maç sonu 1-0 yenersek, ingilteredeki maç da adamlar aynı oyunla bizi 2-0 yenmeye çalışır. kontrolsüz şekilde saldırırlarsa bizim kontraatak hücumlarımız rezil ötesi.

tabi bu sadece bi bakış açısı. maç başlayınca her şey değişir, rencide edebilsek verdiği haz inanılmaz oluyor. ilk juve maçından sonra gece mutluluktan uyuyamamıştık bir çoğumuz :D

Bu maçı ne yapıp edip kazanmak şart.

Deplasmanda bir daha Juventus maçı gibi oynayacağımızı düşünmüyorum CL maçlarında.

Bu sezon form durumları da dalgalı iken eğer tüm varlığımızı sahaya yansıtıp, mücadele edersek şansımız var.

Elensek de görevimizi yaptık diye değil, tura inanarak çıkmak şart ama.

Büyük takımları elemenin yolu buradan geçiyor.

İnşallah bu turu da geçerek 3. kez Çeyrek Final yapacağız.

Sonrası Allah kerim.

Geri
Üst Alt