⚽ CL 25/26 Son 16 M:1 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 10 Mart | TRT 1

Yunus’un toparlayıp, geçen seneki formunu yakalayıp asıl mevkisi olan sağ açıktaki yerini alması takımı ve osi’yi çok rahatlatacak aslında

ilk maçta çok defansif organizasyonla çıkmıştık boşluk bırakmama gayemiz vardı şimdi öyle oynatmaz sığırpres deneyeceğiz ya tutarsa hesabı. Bu da neyi değiştirir tabi olumlu mu olumsuz mu göreceğiz. Gollü beraberlik kokuyor.

ilk maçta çok defansif organizasyonla çıkmıştık boşluk bırakmama gayemiz vardı şimdi öyle oynatmaz sığırpres deneyeceğiz ya tutarsa hesabı. Bu da neyi değiştirir tabi olumlu mu olumsuz mu göreceğiz. Gollü beraberlik kokuyor.

Senin gibi düşünüyordum da Okan hoca iyi oyun, önde press vs ziyade gerçekten Live'yi eleyebilme fırsatı ayağına gelmişken bunu istiyor gibi. Ben salı gününde de oldukça orta alanda press yapan, geriyi kalabalık tutan bir Galatasaray izleyeceğiz gibi.

+ Çok fazla sarı kart sınırında oyuncumuz var. Önde baskılı oyun bizi Anfield'da kafadan 3-4 oyundan eksik bırakır.

hocamın üçlü isteyenlere bakış açısı

okan-buruk-okanburuk.gif

oynatamıo heis yoksa onun da niyeti wardı geçen sene

Bugün izin verir diye bekliyordum hoca. Bazı oyunculara tabii ki izin vermiş dinlenmesi için ama yine de antrenman olmasına sevindim ve şaşırdım.

Wirtz varmis sali

Beklentim Anfield'a umutlu gidebileceğimiz bir skor favori Liverpool gerçekçi olmalıyız

Umrumda değil yav. Canım sıkıldı. Finale çıkacak değiliz. Boş verin burayı. Ligde sampiyon olursak tekrar buraya geliriz zaten

Başakşehir maçı daha önemli artık.

beraberlik konusunda el sıkışalım
ne onlar yorulsun ne biz
diyorum

Geri
Üst Alt