⚽ CL 25/26 Son 16 M:1 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 10 Mart | TRT 1

turdan çok ümidim yok ama bu maçtan ümitliyim. bence okan hoca da böyle düşünüyordur
gazı kökleyeceğiz bu maçta fiziksel olarak. tutmazsa yapacak bir şey yok. ama tutarsa galip gelebiliriz.
liverpool akıcı top oynamıyor.

Inceden heyecan basladi bende

Bulundugumuz noktaya yakisan 2 mac olsun, tur gelirse muazzam bir bonus olur.

Avrupada yapacağımızı yaptık ilk 15-20 dk cehennem presiyle başlayalım golü atabilirsek oynarız yoksa rölantide bitirmek lazım bu maçı

Ben elenmemizi istiyorum. O yüzden olumlu karşılarım bu durumu

Ligdeki düşmanı fazla hafife alıyorsunuz
Zaten eleme ihtimalimiz %3 falan yav :asd: Gil her halta sari çıkartan bir herif osimhenin baskilarindan birinde ayagi kaysa adama gelse vs bitti elendik.

Şu maç niye var abi, başlayacağım CL'ine artık. 50 tane maç oynadık, çeyrek bile yapamadık daha. Sanki şampiyon olacağız anasını satayım. İki maçta da fiziken geberip, elenip köyümüze döneceğiz.

Burada en kötü berabere kalıp tur ihtimalini ve hayalini İngiltere'ye taşımalıyız. Fark falan yiyip erkenden havlu atmayalım da biraz umutlansak fena olmaz.

Maç öncesi koreografi demek

Sad Vince Mcmahon GIF

@Uğur İz
Bununla ilgili bir ara istatistik yapmıştım dün beşiktaş yaptı onlarada koyduk kim yapsa şu koreografi işi ciddi anlamda yaramıyor ters tepiyor. :asd:

Zaten eleme ihtimalimiz %3 falan yav :asd: Gil her halta sari çıkartan bir herif osimhenin baskilarindan birinde ayagi kaysa adama gelse vs bitti elendik.
Bunlara elenecez zaten. Juve'yi eleriz demiştim

2. maça cezalımız fazla olmazsa rahat eleyemezler ama zorlarız bunları

@Halim Kırıkçı
Seni anladığım dakikalardayız. Juve'ye elensek hiçbir derdimiz kalmayacaktı da o ilk maçtaki skordan sonra rezalet olurdu.

@Halim Kırıkçı
Seni anladığım dakikalardayız. Juve'ye elensek hiçbir derdimiz kalmayacaktı da o ilk maçtaki skordan sonra rezalet olurdu.
Abicim ben uefa kupasi yıllarında gercek samiyemde olanlardanim Hagi Hagi diye bağırırken tribunlerdeydik yani avrupada başarılı olabilecek bir sinyal alsak en başta ben söylerim
Bu arada hocaya kızıyoruz filan ama bak 4 senedir şampiyon yapan ucl getiren adam Faruk süren gibi vizyonu olan bir başkan ve yönetimde olsa cok baska seyler konuşurduk
O yuzden ligte rakibin kafasını 3zebilmek icin ucl de kasmaya gerek yok dedim hepneyse ki lpool geldi tottenham gelse adım gibi eminim 8jk derbisine asilmazdi çoğu oyuncu
Bizim once shaktar gibi olmamız lazim her sene şampiyon her sene direkt ucl avrupada başarı icinde hocadan oyuncudan once guclu vizyone4 bir başkan ve yönetim
Başarı en tepeden başlar

muhtemelen 2 maçtan birinde sağlam korku verip onurlu gururlu şekilde eleneceğiz. Keyifli bir maç olacak bu. Berabere bitebilir yada 1 farkla takımlardan biri kazanır. Net üstünlük beklemiyorum bu maçta iki taraftan da.

güzel oyun ile galibiyet nasip et allahım
dua.gif

Liverpool'u bu sene 1 kere yendik ve o bile başlı başına muhteşem bir zaferdi.

Ama tekrar bu maçı kazanma ihtimalimizi çok çok zayıf görüyorum. Güzel maç olur ama muhtemelen 1-2 falan kaybederiz. Rövanşta da 2-0 3-0 gibi bir skorla yeniliriz. Özetle Bayern maçlarının replikası olur gibi geliyor.

Olur da bu maçı kazanırsak vallahi ben turu geçmişiz gibi sevinirim. Çünkü Live'yi bi sezonda 2 defa yenmek bir türk takımı için haddinden fazla iyimser bir senaryo. Hele güncel Live'yi ŞL'de son 16'da saf dışı bırakabilmek imkansız gibi bir şey. Bunu sadece PSG, Real, City, Barcelona'ysanız yapabilirsiniz.

Turu bilmem ama burada galibiyet alacaksın Avrupa'ya burası cehennem mesajını vermeye devam edeceksin, deplasmanda elensen de eyvallah ama evinde biz buranın takımıyız diyeceksin.

Beraberliğe mutlu olurum ve yeterli olur. Galibiyet ümitlendirir boşa ümitlenmeyelim.

Geri
Üst Alt