⚽ CL 25/26 Son 16 M:1 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 10 Mart | TRT 1

Çok fazla ingiliz takımı son 16'ya kaldi, birkacinin elenmesi gerekiyor. Bunlardan biride liverpool neden olmasın:).

Bence ic sahadaki maçı kazaniriz ama anfield'da neler olur, kestirmek güç..

CPH2745 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

elensek bile teslim olarak eleneceğimizi düşünmüyorum. Liverpool’un kanını bayağı bir dökeceğiz bence

Stres yapacak olan takım Liverpool, biz değiliz. Hele burada 1-0 falan kazanırsak iyicene daşdaş oğlanına dönerler İngiltere'de.

Günün sonunda bizim elenmemiz çok normal, insanlar alkışlar geçer. Live elenirse tüm dünyaya dalga konusu olurlar.

Bizim için avantajlı bir skor minimum 2 farkla kazanmak olur onun dışında tek fark veya gollü bir beraberlikte ikinci maçın zorluk derecesi çok daha artacak

Iki mactada max 3-4 farkli yenilirsek ok olur 5+ üzücü ve yikici olur

çok nadiren rüya gören biriyimdir, hele futbol ile alakalı, 35 yıllık ömrümde 1-2 defa rüya görmüşümdür en fazla. bu maçın skorunu rüyamda gördüm. 1-0 almıştık maçı. umarım gerçeğe dönüşür.

Teknik kalitemiz var
Fiziksel gücümüz var
İnanırsak başaramayacağımız şey yok hoca çok haklı

Elensek dahi içerdeki maçı kazanıp kulüp puanı,ülke puanı ve galibiyet primini cebimize koymamız lazım. Turu geçersek bırak ekmek kadayıfını, üstü dondurmalı içi kaymaklı fıstıklı künefe olur.

Elensek dahi içerdeki maçı kazanıp kulüp puanı,ülke puanı ve galibiyet primini cebimize koymamız lazım. Turu geçersek bırak ekmek kadayıfını, üstü dondurmalı içi kaymaklı fıstıklı künefe olur.

Aynen öyle burada 1-0 al orada 4-0 kaybetsen de Liverpool bu geçen senin PL şampiyonu.

İç sahada maçı alırsak gelecek sene için özgüven olur.

Takımdan tek beklentim 2 maçta da en azından belli bölümlerde kafa kafaya oynayabilmek, rakibi zorlamak, bize yakışan 1 veda sergilemek. Böylesine güzel 1 Avrupa sezonunu iyi kapatmalıyız. He turu geçersek ne ala. O inanılmaz bir iş olur.

Liverpool'a elenmeyecek takım yok Avrupa'da bu yüzden kafaların rahat olması gerekiyor
Bu yüzden baskı yok şansımızı deneyeceğiz inanacağız mücadele edeceğiz iki ayaklı bir maç işler kötü gittiğinde dahi sabırlı olacağız

Yeneriz, yeniliriz umrumda değil ama kazanmak için elimizden ne geliyorsa yapalım.

Hoca dahil kart sınırında 8 kişi var sanırım.

İlk 11 oynayan savunma hattının tamamı kart sınırında zaten. Bu yüzden bir kaç kişi kesin cezalı duruma düşer ikinci maç için diye düşünüyorum maalesef.

En başta hoca sakin kalmalı. Itiraz edecekse de yerine başka birini yollasın. Faydasız eleman İrfan'ı değil ama.

Bu maç iki takımında beraberliğe razı olduğuna eminim daha kapalı taksiksel bir maç olacaktır

Geri
Üst Alt