⚽ CL 25/26 Son 16 M:1 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 10 Mart | TRT 1

Liverpool tâifesini sahadan izâle ve mağlûb edemesek dahi, bâri kendi diyâr u hânumânımızda vukūʿ bulan müsâbakada galebe çalalım. Avrupa diyârına Galatasaray cemiyetinin öyle âsân yutulur bir lokma olmadığını izhâr ve isbât edelim. Ola kim bir mikdâr tâliʿ ve baht-ı müsâʿid ile anları dahi sahadan tard u izâle eder, Şampiyonlar Ligi’nde rubʿ-ı nihâyete vasıl oluruz.

Ani gelen ezeceğiz hissi (Juve tarifesi) tüyler diken diken oluyor

kazanın kazanmak için oynayın ama netice ne olursa olsun fark yerseniz gönlümde de kaybedersiniz

Galatasaray'ın muhtemel 11'i (TRT Spor)

1773054977453.webp

İçimden 2-1 ya da 2-2 geçiyor kaybetmeyiz gibi geliyor

Kadromuzdaki en has cimbomlu oyuncu olan Yunus ilk 11 olabilir bence bu maç ağrısı sızısı yoksa.

Kadromuzdaki en has cimbomlu oyuncu olan Yunus ilk 11 olabilir bence bu maç ağrısı sızısı yoksa.

Çocuğa çok sövülüyor burada ama nasıl bir durumu varsa sakatlık kaynaklı ağrıları olduğu belli.

İnşallah yaz dönemi gelince neyse atlatır o yüzden pek ona sövmüyorum. Bizim sağlık ekibinin eline düşen iflah olmuyor valla şaka maka.

Sane konusunda kafalar karışık gibi ama sorun yoksa fiziksel durumunda hoca Sane ile başlar maça.

Yunus’un toparlayıp, geçen seneki formunu yakalayıp asıl mevkisi olan sağ açıktaki yerini alması takımı ve osi’yi çok rahatlatacak aslında
Osi'yi rahatlatması mı? Yunus olunca Osi sinir krizi geçiriyor. Hiç gerek yok. Yedekten gelip 15-20 dakika takılsın.

Çocuğa çok sövülüyor burada ama nasıl bir durumu varsa sakatlık kaynaklı ağrıları olduğu belli.

İnşallah yaz dönemi gelince neyse atlatır o yüzden pek ona sövmüyorum. Bizim sağlık ekibinin eline düşen iflah olmuyor valla şaka maka.

Bence de b.kunu çıkarıyor millet.

Olur da yazın Dünya Kupasına katılırsak dinlenemez ve sakatlığını tam atlatamaz diye korkuyorum.

Osimhen apo ve ugurcan (ve tabii ki okan hoca) cok onemli.

Jakobs kritik

Digerleri kismen alternatif bulabilecegimiz isimler.

Sallai ve lang cezalı duruma düşse çok etkilenmeyiz, listede geri kalan topçulardan her birinin eksikliği bizden kan alır 💉

Osi'yi rahatlatması mı? Yunus olunca Osi sinir krizi geçiriyor. Hiç gerek yok. Yedekten gelip 15-20 dakika takılsın.

Formsuz ve fiziksel sıkıntıları olduğu için bu sezon yunus osiyi de bizi de kızdırdı ama geçen seneki yunusa bak, osi’yle en iyi anlaşan, muhtemelen de osi’ye en çok asist yapan topçuydu

Sallai ve lang cezalı duruma düşse çok etkilenmeyiz, listede geri kalan topçulardan her birinin eksikliği bizden kan alır 💉
Langin gorecegini sanmiyorum. Osimheni kavga tartismaya cekmezlerse ve ugurcan zaman gecirme etme isinde bir sey yasamazsa sorun olmayacaktir.

Hoca kukubedekinx ismi "git laf et " falan diyerek karttan yirtacaktir.
Sanchez - apo - jakobs muamma ve tehlikeli. Ama gorurlerse de yapacak bir sey yok.

Apo ve Sanchez ne olursa olsun asla kart görmemeliler ama imkânsız gibi. En az biri mutlaka görür herhalde.

Anfield'a stoperde Singo ile çıkarsak eyvah eyvah.

Geri
Üst Alt