⚽ CL 25/26 Son 16 M:1 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 10 Mart | TRT 1

Hadi hayırlısı

SmartSelect_20260309_175844_Champions League.webp

BC Sports Golazo yorumcusu Aaron West UltrAslan ile ilgili konuştu:"O atmosferi nasıl körüklediklerinin bir kısmını bilmek ister misiniz?UltrAslan'ın, En büyük taraftar kulübünün başkanı, gün boyunca bu adam takım elbiseliydi. Tamamen iş odaklıydı. Muhtemelen birkaç işletme yönetiyormuş gibi görünüyordu. Maç başladığında ise kot pantolon ve tişört giyiyordu. Ter içinde, elinde megafonla taraftar bölümünün tam ortasındaydı. Eğer destek olmuyorsanız, bağırmıyorsanız, yeterince sert zıplamıyorsanız, etrafınızda sürekli hareket halindeydi. Bu adamların çoğu 20'li yaşlarının başındaydı. Eğer yeterince sert değilseniz, sizi yakalayıp dışarı atar, enerjiyi getirmeye hazır başka bir genç adamı getirirdi. Gerçekten de bir ordu gibiydi, eğer yeterince enerjik değilseniz sıradan atılırdınız ve işi yapacak başka biri getirilirdi. Binlerce kişi sıraya dizilmiş, hepsi savaşa hazırdı. Orası çok ciddi bir yerdi. Daha önce hiç böyle bir şey görmemiştim. Beni bir kardeş gibi kucakladılar, sanki ben de onların arasındaymışım gibi. Ama orası gerçekten çok ciddi bir yerdi."

Bu mac icin hic bir teknik taktik hissiyatim yok. Yalniz su kadarini soyleyebilirim. Sara ile Sane uyumaz, Davinson sacmalamaz, Apo hava toplarina sicrar, Sallai dingince fauller yapmaz, Uurcan topu altipasa tokatlamaz, Baris Van Dijk ile Konate'ye kk gostertir, Osi topu kaleciden calip gol yapar, Okandiola saha kenarinda uyumazsa kazaniriz.

Bu mac icin hic bir teknik taktik hissiyatim yok. Yalniz su kadarini soyleyebilirim. Sara ile Sane uyumaz, Davinson sacmalamaz, Apo hava toplarina sicrar, Sallai dingince fauller yapmaz, Uurcan topu altipasa tokatlamaz, Baris Van Dijk ile Konate'ye kk gostertir, Osi topu kaleciden calip gol yapar, Okandiola saha kenarinda uyumazsa kazaniriz.

Okan Arne Slot’un keline şlaaak şlaaaaak vuracak inş

Artik bu kendimizi FB ile kiyaslama isini birakmamiz lazim. Taraftar cok takildi bu islere. Onlarin maci olsa ne olur olmasa ne olur. Istedikleri kadar konussunlar bizim maclarin oncesinde ya da sonrasinda, biz onlarin seviyesine inmemeliyiz.

Biz CL takimiyiz, onlar ise devlet, TFF, MHK destekli Konferans Ligi takimi.

Geri
Üst Alt