⚽ CL 25/26 Son 16 M:1 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 10 Mart | TRT 1

@Oğuzhan Sesko @Sami Karakoç

Ekli dosyayı görüntüle 317731

Filtreyi en son buraya kadar düşürdüm Avrupa maçı olduğu için çok veri yok tabi yarın güncelleme ile sabit bir skor çıkarsa atarım buraya.
1-4
Its Me Hello GIF

Van dijk,konate ve szobo,gravenberch,mac allister ekibinden çok korkuyorum yav herifler zebellah gibi zaten merkez iyi olursa maç kötü yerlere gidebilir yoksa ön hat bir boka yarasa zaten cl için ikinmazlardi o kadroyla , bekten deneyeceğiz işte olursa olur olmazsa olmaz total skorda 2-3 farklı elensek ok benim için.Artik ben avrupada reputasyon istiyorum boktan takımlara basalım böyle takımlar gelince de deneyelim en kötü normal sonuçla elenelim benim her zaman en büyük hayalim budur.Illa yarı final olmasın ama her sene gruptan çıkalım, bazen çeyrek filan yapalım yani avrupa takımı olalım shaktar,brugge gibi.2.torbada filan olalım düzenli arada avrupa ligine dussek bile 2-3 favoriden biri olalim gs neden burada oynuyo falan desinler böyle ne güzel olur

Van dijk,konate ve szobo,gravenberch,mac allister ekibinden çok korkuyorum yav herifler zebellah gibi zaten merkez iyi olursa maç kötü yerlere gidebilir yoksa ön hat bir boka yarasa zaten cl için ikinmazlardi o kadroyla , bekten deneyeceğiz işte olursa olur olmazsa olmaz total skorda 2-3 farklı elensek ok benim için.Artik ben avrupada reputasyon istiyorum boktan takımlara basalım böyle takımlar gelince de deneyelim en kötü normal sonuçla elenelim benim her zaman en büyük hayalim budur.Illa yarı final olmasın ama her sene gruptan çıkalım, bazen çeyrek filan yapalım yani avrupa takımı olalım shaktar,brugge gibi.2.torbada filan olalım düzenli böyle ne güzel olur

yarın live'ye basarsak uyku yok

Bizim maç 20.45 de tüm dünya izleyecek deniyor da, kalan 3 maça baktım..

4 maç aynı anda başlamış olsaydı bile (diğer 3 maçtaki takımların fanları dışında) yine tüm dünya bizim maçı seyrederdi..

Gecenin en ilgi çekici maçı.. Kareografi yapılacakmış.. Yapılması gereken en güzel maç bu bence.. Umarım tüm dünyayın ağzını açık bırakacak güzel bir görsel şölen olur..

Bende hocayı singoyu daha cok kullanir diye düşünüyordum ama ligte bile singoyu kısıtlı kullanması cok tuhaf

son bir güzel zafer haydi Cim Bomb

Geri
Üst Alt