⚽ CL 25/26 Son 16 M:1 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 10 Mart | TRT 1

Çok fazla bir şey beklemeyin
3-1 falan kazanırız ikinci maç çok daha zor geçecek

Rakitiçe küfretmeye 7 saat
images.webp

Ben bu maçlar sayesinde bu takımın taraftarı oldum ve bence benim jenerasyonun alayı da böyle.

Bizim evde Cine5 yoktu o zamanlar lig maçları orada veriliyordu, ben GS'yi hiçbir zaman cine5'te lig maçlarında izleyemedim çocukken, sadece Star TV'de veya TRT'de verilen avrupa maçlarında izleyebiliyordum.

Galatasaray'ın yeri her zaman buralardır. Aksini iddia eden nonoştur.

Dileyelim bu rüzgar akşam İspanyol hakeme de yansır ve kararlarında bize karşı tutum göstermez.

Manzano ayağını denk al.

Ben bu maçlar sayesinde bu takımın taraftarı oldum ve bence benim jenerasyonun alayı da böyle.

Bizim evde Cine5 yoktu o zamanlar lig maçları orada veriliyordu, ben GS'yi hiçbir zaman cine5'te lig maçlarında izleyemedim çocukken, sadece Star TV'de veya TRT'de verilen avrupa maçlarında izleyebiliyordum.

Galatasaray'ın yeri her zaman buralardır. Aksini iddia eden nonoştur.
nedim 51 doğumlu gibi konuşmayı sonlandır dostum

2 gün oce bjkli olanlar bugun liverpooluu. Bukalemunbahçem benim!

nedim 51 doğumlu gibi konuşmayı sonlandır dostum

1951'lileri bilmem ama ben çok küçükken TRT'de lig maçları izlediğimi hayal meyal hatırlıyorum. 80'ler sonu 90'ların en başı falan kısa bir süre olması lazım. Paralı/şifreli yayınlar hangi yıl başladı tam bilmiyorum. Ben ilk TRT'de sıradan bir lig maçı izlerken öylesine GS'li olmuştum sözde ama yani sırf biri sorduğunda o sırada tv'de GS maçı vardı ve takımın adı hoşuma gitmişti ve galiba o maçta öndeydi falan diye birden sorulunca GS deyivermiştim... Ancak pek bi aidiyetim yoktu doğal olarak... Dediğim gibi sözde GS'li sayılırdım kısa süreliğine... Sonra Neuchatel-Monaco-S.Bükreş süreci ile gerçek bir aidiyet kazandım. Gerçi Neuchatel maçı tek başına yetmişti de denebilir.

inş bir gün açıp şu maçları da keyifle izlemek nasip olur yav bir süre eğer sürekli buralarda oynayıp iyi sonuçlar alırsak.Şu arsenal,dortmund zamanı içeride sürekli 3-4 yiyip ilk yarıdan stadı terk ettiğim günlerden beri travma oldu bu tarz çok ciddi güçlü takımlara karşı olan maçları izleyemiyorum yav psg,rm,bayern,liverpool ilk maç hiçbirini izleyemedim

Geri
Üst Alt