⚽ CL 25/26 Son 16 M:1 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 10 Mart | TRT 1

Bu noktadan sonra ne olur bilmem, belki eleniriz belki turu geçeriz. Ancak bu takım Liverpool ile CL'de iki kez karşılaştı ve kazandı.

Şimdiden gelecek sezonlarda, kadroyu daha da yukarı çekerek, neler yapabileceğimizi düşünmeden edemiyorum.

Osi mutlaka tutulmalı, en az iki sene daha ivmelenmemiz Osi sayesinde olursa olur.

Bu noktadan sonra ne olur bilmem, belki eleniriz belki turu geçeriz. Ancak bu takım Liverpool ile CL'de iki kez karşılaştı ve kazandı.

Şimdiden gelecek sezonlarda, kadroyu daha da yukarı çekerek, neler yapabileceğimizi düşünmeden edemiyorum.

Osi mutlaka tutulmalı, en az iki sene daha ivmelenmemiz Osi sayesinde olursa olur.
Tur çok zor malesef taraftar yok deplasman performansımızda iyi değil.

Bu 1-0 lık skor bence iyi oldu gibi durun bakalım, 2-0 olsa adamlar rövanşta daha bi saldırarak başlar daha bi hücum ağırlıklı oynayarak başlarlardı. 1-0 küçük bir avantaj gibi göründüğü için nasıl olsa eleriz rahatlığıyla çıkabilirler

Bizim için de bu skor daha uyanık olmamızı sağlayabilir, hocanın ifadeleri de o yönde

Liverpool'u iki kere yeniyorsanız bu tesadüf yada şans değildir bu net bir fiziksel, mental üstünlüktür

Bu arada iptal olan golü eğer Bjk ya da FB bize karşı atsa ya da şu haftalarda herhangi bir Anadolu takımı atsa bize o golü iptal etmezlerdi BAY’in oyuncusunun topa yetişme şansı yok diye de yorum yapardı kuşçu tayfa.

Ertem Şener

Saat 20.45’te oynanan tek maçtı Galatasaray-Liverpool maçı.
Bu zaferi 1 milyar kişi izledi, kesin.
Uza doğu, batı, kuzey, güney yarımküre…
Japonya, Hindistan, Singapore, Amerika, Norveç, İsveç, Peru, Arjantin…
Herkes Galatasaray’ın zaferini izledi, şahit oldu.
Helal olsun ASLANLAR…

Su ofsayttan 2-0 olmadi ya iyice uyuz oldum.

Ulen uefa bari su gozluklu kuraci tombalaci adaminiz mactayken VAR biraz daha dikkatli olsun ya

Sonraki maç ne olur bilmem ama skoru korumak için sahaya çıkmasın hoca... galibiyete çıksın mağlup olmaz görürsünüz...

Adamlarin bize iki maglubiyetinde ziyade gol de atamadilar. Söyle bir baktim son oynadiklari 13 karşılaşmanin hepsinde golleri var.

Müthiş olay şu Şampiyonlar Ligi serüvenimiz, hele benim gibi Avrupa kupası için ölüp bitenler için. Lig umrumda değil, ben burada başka heyecanlanıyorum. 12. maçımıza çıkacağız, Avrupa'yı kazandığımız sezon 15 maça çıkmışız. Yeni formatı önerenden allah razı olsun harbiden, yetmez devam.

Geri
Üst Alt