⚽ CL 25/26 Son 16 M:2 | Liverpool 4-0 Galatasaray | MS | 18 Mart | TRT 1

Bu maci kafamda oynuyorum da , isimiz gercekten cok zor. Gol atamazsak kesin eleniriz. Bu mac 0-0 bitmez. En az 1 gol atmak zorundayiz. 1 gol bile yetmeyebilir. Davinson olsa sansimiz ne az yuzde 10 daha artardi. Acikcasi tur sansimizi yuzde 25 ten fazla goremiyorum :( olur da anfield roaddan turla donersek o saatten sonra kralina gideriz. Hayaller kurmaya baslariz. Allah yardimcimiz olsun. Tarihimizin en zor maclarindan biri

Bunları geçsek PSG gelecek. Bizde de şans yok. Onları geçsek Real Madrid ya da Bayern falan.

Zaten bu takımları yeneceksek direkt kupayı versinler final oynamadan.
Bu turu gecersek psg ile icerde oynayip kazanirsak kupayi versinler bence de , sonrasina gerek yok hak ettik deriz 😂

Psg yi de içerde yeneriz abi. Şuan kim gelirse gelsin yenme potansiyelimiz var içerde.

Manu 3-2
Manu 3-3
Bayern 1-3
Bayern 1-2
Totnım 3-2
Lpool 1-0
Atl 1-1
City 0-2
Juve 5-2
Juve 2-3
Lpool 1-0

3 senedir büyük takımlara karşı 2den fazla fark yediğimiz olmamış

Elenicez gibi ama insan yine de umutlanıyo
Ikisi haric bu maclarin hepsinde de ya iyi ya cok iyi oynadik. Bir City dep saldigimiz icin bir de Juve rovans. Umarim ruh ile oynariz. Lpool'un hala bizi kucumsedigini dusunuyorum. Kel kesinlikle 1-0'a ve ev sahipligi faktorune guveniyor.

Liveyi eleriz psg yi içeride yeneriz psg atletik ama fiziksel olarak bizden zayıf ekip bence bizim defans hattı psg nin hücum hattıyla oynar bence birebirler sıkıntı yaratabilir psg bin hiçim hattının boy ortalaması çok yüksek değil hava toplarını alırız diye düşünüyorum

Davinson olmadığı için sağ bek pozisyonu daha da önem kazandı

Dao ilk maçta ilk 5 dk hariç müthiş oynadı

Bize yapamazlar dedikleri Herşeyi YA-PA-CA-GİZ nereden mi biliyorum tarih tekerrürden ibarettir.

Buram buram kokuyor abiler …

Hayal kurabilecegim gerçeklikte bir takım ve stad değil orası.%0.1 şans gerçekleşse ve elesek büyük ihtimalle gerçekliği sorgularım.Umarim en iyisi olur iyi bir mücadele bile yeter bana pek fazlasını istemem.Tek endişem takımın enerjisi , çok ciddi maclar oynadık ve ciddi tempo yaptık umarım çıkarabiliriz bir şekilde bu maçı

Bu maçtan sonra milli ara olması büyük lüks

Singo mu yoksa lemina mi oynayacak stoper de burasi bence cok önemli

Singo’yu sag bekte kullanalim ve lemina’yi kadiköy de kullandigimiz gibi stoper de degerlendirelim diye düsünüyorum

Ugurcan
Singo Lemina Abdulkerim Jacops
Torreira Sara
Baris Ilkay Lang
Osimhen

Bir diger ihtimal ise

Ugurcan
Boey Singo Abdulkerim Jacops
Torreira Lemina
Baris Sara Lang
Osimhen

Singo mu yoksa lemina mi oynayacak stoper de burasi bence cok önemli

Singo’yu sag bekte kullanalim ve lemina’yi kadiköy de kullandigimiz gibi stoper de degerlendirelim diye düsünüyorum

Ugurcan
Singo Lemina Abdulkerim Jacops
Torreira Sara
Baris Ilkay Lang
Osimhen

Bir diger ihtimal ise

Ugurcan
Boey Singo Abdulkerim Jacops
Torreira Lemina
Baris Sara Lang
Osimhen
İkinci daha makul bence

Salı günü ya Chelsea ya da City "what a comeback" yaparsa çok işimize yarar. Bir de Arsenal denen aptallar ordusu Leverkusen'a karşı turu geçsin kendi evinde bir zahmet.

Arsenal + City/Chelsea turlarsa iyi olur bizim için. Yoksa Liverpool'un turu geçmesi için bizi kurban koyun gibi doğrayabilirler orada.

Geri
Üst Alt