⚽ CL 25/26 Son 16 M:2 | Liverpool 4-0 Galatasaray | MS | 18 Mart | TRT 1

2002de oynanan maçı hatırlayan var mi? Enteresan bicimde gol yemeden bitirmisiz

İngiliz deplasmanları diğer ülke deplasmanlarına nazaran daha zor geçiyor.. Özellikle ilk 20 dakika, yarım saat hep baskı ile başlıyorlar. Taraftar da bu sürelerde daha fazla oyunun içine giriyor.. İlk yarım saati gol yemeden geçebilirsek, elensek dahi iti köpeği sevindirecek bir sonuç çıkmaz bu maçtan..

Defans ağırlıklı oynamaya kalkarsak üstümüzden, içimizden, her yerimizden geçerler.. Bildiğimiz oyunu oynayıp kafa tutmaktan başka çaremiz yok..

Doğru bir kenar yönetimi, yerinde ve zamanında oyuncu değişiklikleri ile şansımız hiç de az değil..

Unutmayalım bu adamlara sadece bir kere yenildik o da deplasmanda 3-2.. Bu skor bile uzatmalara götürür.. Kaldı ki kadro kalitesi olarak bu Liverpool'un geçmişte karşılaştığımız Liverpool'lara nazaran daha kaliteli olduğunu söyleyemeyiz..

bok gibi oynayan , şansına geriye düşmeyen yada bir şekilde 2-3 farklı geriye düşemeyen , organize atak yapamayan , kaleyi tutturamayan takım şimdi gelir balına bize boktan karambole 2 gol atar eler bizi anasını satayım

bok gibi oynayan , şansına geriye düşmeyen yada bir şekilde 2-3 farklı geriye düşemeyen , organize atak yapamayan , kaleyi tutturamayan takım şimdi gelir balına bize boktan karambole 2 gol atar eler bizi anasını satayım

Juventus’un bizden önceki iç saha maçını seyretmiştim köy takımı gibi oynayıp 2-0 kaybetmişlerdi. Bizim maçta canavar gibiydiler. Şeyleri bize kalkmıştı.

sane oynamalı.Bu arada tudor da bizden feyz almış olacakki uzun vurup sekenleri topladılar onlar da valla çok işe yarıyor bunlara karşı çünkü szobo hariç diğer 2 os de rezil halde sekenleri toplayamıyorlar paso ondan pozisyon veriyorlar buna mutlaka devam etmek lazım.Vur uzun sane,barış sekenlerle poza girelim atarız da valla

Sane - Baris kenarlarda
Ilkay ortada, bol bol defans ve kontra atak arayisi.
Taktik belli, zaten topa onlar sahip olacak, Lemina ve Torreira ile kaptigin her topta Ilkay'i ara, o da ilerideki ucluye uzun oynasin.
Kafa kafaya oynarsak yanariz, kotu oldugumuzdan degil takim olarak deplasmanda bu seviyede olamayacagimizdan. Ayrica Lemina - Torreira pas ile orta sahayi yonetecek adamlar degil.
Ama benim tahminim Okan Buruk şok pres ile başlayip gol falan arayacak :)

Juventus’un bizden önceki iç saha maçını seyretmiştim köy takımı gibi oynayıp 2-0 kaybetmişlerdi. Bizim maçta canavar gibiydiler. Şeyleri bize kalkmıştı.
valla o como maçını ben de izledim öyle böyle ezilmemişlerdi yani perişan etti adamlar kaleye bile sokmamışlardı bunları.Depte çok saçma oynuyoruz nasıl bir bahtsızlık varsa ölü olan takım bile canlanıyor bi şekilde

18 mart mı 19 mart mı yav? Maçkolik malında 19 yazıyor dedim ne alaka, 18miş tmm.

Ulan daha Carsambaya 2 sene var gibi....

valla o como maçını ben de izledim öyle böyle ezilmemişlerdi yani perişan etti adamlar kaleye bile sokmamışlardı bunları.Depte çok saçma oynuyoruz nasıl bir bahtsızlık varsa ölü olan takım bile canlanıyor bi şekilde

Ben de izlerken içimden dedim ulan bunlara 5 atmışız o bile az diye. Sanki iki farklı takım çıktı iki maça.

Liverpool Reddit kanalında Galatasaray bizi eler yazıyorlar bu arada. Yorumları gördükçe mutlu olmuyor değilim bir de gerçekten elesek.

FENA GAZA GELDIM ULAN!

Geri
Üst Alt