Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
Bu Psg biz iyi sey yapardi renktas.. biz lige donelim ve iyi bir hocaya bakalim.. boyle osihmen e guvenerek olmaz boyle isler.
Malum tenekelerin dediği gibi Liverpool’a elendiğimiz iyi oldu lige asılırız

Bu Psg biz iyi sey yapardi renktas.. biz lige donelim ve iyi bir hocaya bakalim.. boyle osihmen e guvenerek olmaz boyle isler.

Aynen cok basarisiz. Hoca degil. Derbilerde hep maglup avrupadan yok sampiyonluk yok. Taraftar mi taraftar super zeki eleştirmez futbol ici konusmaz. Oyuncu degil der gecer hoca degil der gecer. Bir de bu halleri gelisime katki sagliyor zanneder. direk gitsin der boyle taraftara da ederson gibiler boyle transferler lazim yöneticiler de zaten bunu yaparYönetim kurulu Okan Buruk ile devam etmek istemiyordu normalde Avrupa performansından dolayı. Dursun Özbek son bir şans verdi. Sezon sonu kimse tutamaz artık takımda hocayı.
Kesik var galiba.Parmak mi gitti yoksa eli mi kirildi?
4-0 yensek yine elenirdik renktas. Acayip seviye farki var. 2-0 dan sonra stres kalmadi. 5-0 a razi durumdayim. Cok uzuldum ama stres yapmadim.bu turlarda galibiyetin üstüne yatarsan elenirsin tehdit bile edemedik şutumuz yok