⚽ CL 25/26 Son 16 M:2 | Liverpool 4-0 Galatasaray | MS | 18 Mart | TRT 1

Uğur boey singo apo jakops lemina torrrra sara barış sallai osimhen gibi bir kadroyla, hem mücadeleci, top kaybını sınırlayan, hem de koşu atarak tehlikeli olabilecek bir sistem kurabiliriz gibi geliyor, hayırlısı bakalım inşallah turlarız, her sonuçta takımdan razıyız

İki Winner takım
İki takımda baskıyı hissediyor bunu yönetebilen kazanacak
Gerçek bir güç savaşı bizi bekliyor
Tarihi bir maç
Liverpool'un neresi winner yav. Herifler 30 sene şampiyon olamadılar. Son 30 yılda en iyi dönemleri Klopp ile, onda da fener gibi durmadan 2. olup durdular.

Umarim dualari kabul olur

Umarım sallai ile sağ bek başlamayız yoksa eksik kalma durumu olabilir. En korkucağım şey kırmızı kart yemek olur onun dışında kafa kafaya çarpışırız yeter ki eksik kalmayalım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mentionlar yine Türklerle dolu. Yabancı twit okuyamıyorum

He ya milletin fakirlikten hiçbir hobiye para ayıramayıp, bunun yanı sıra parasız olsa bile kendi geliştirme hevesinde olmayıp, Hintliler gibi tüm sosyal medyayı domine etmesinden hoşlanmıyorum

Mondragon’un anfield de efsane bir performansi vardi

Ugurcan da ayni performansi sergilerse tur bizim

Takimi kritik anlarda ayakta tutacagina inaniyorum

En önemli felsefemiz, yüksek tempo ve hararetli ortam karşısında ' konsantrasyon' olmalı. Özellikle deplasman özelinde eksik kalmamaya dikkat etmeliyiz. Dünkü Tots maçından sonra sinirleri iyice gerildi. Bayrak oyuncularımız var, yeter ki o anlar denk gelsin. Her anından ve sonuçtan keyif alacağımız bir maç olur ve gülen taraf biz oluruz inşallah.

Geri
Üst Alt