⚽ CL 25/26 Son 16 M:2 | Liverpool 4-0 Galatasaray | MS | 18 Mart | TRT 1

Tansiyonu dustu galiba Lang’in yuruyemedi cocuk bayilacakti nerdeyse. Ciddi gorunuyo ama insallah kotu bisey yoktur sicmisim turuna da macina da.Once Osimhen simdi Lang’a uzulduk.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1773870085007.webp

Yani aga daha ne kötü olabilirdi dediğimiz herşey oldu, 2 tane adamı da gazi verdik, bitmiş maçta olana bak ya.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

birazdan bu sene şampiyon olamayızcılar yazmaya başlar inceden

Yav okanı bende eleştiriyorum da bu maç özelinde yapacak bişey yok gücümüz yetmedi istediğin kadar kendi oyununu oyna bu tempoyla zaten arkada açık vericeksin.
Bodosu atalantası newcastle ı isteyerek fark yemiyolar herhalde. Karşıda ki ekipler çok güçlü kabul edin etmeyin.
He biz gidip pragtan da 4 yedik ama bahsettiğimiz takım Liverpool yav
Sallai ile Boey birlikte sokmak, Toreirayi cikartip orta sahayi bosaltmak.. gozlerini ac renktas. Biz evde niye herkezi yeniyoz? Taraftar var. dis sahada taktik ve oyun konusur… orda sinifta kaliyoruz juve maci en guzel ornegi.. ama iste neyse ben suscam artik.

Ben bana eylülden beri bu heyecanı yaşatan takıma çok teşekkür ediyorum. Okan hocaya da keza.

Bazı taraftarlarımız galiba bizi her yıl buralarda görüyor bizim aksimize, mal mal yorumlar geldiğine göre.

Geri
Üst Alt