Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 83.795
- 12.864
- 2.343
Allah analı babalı mutlu mesut sağlıklı büyütsünAynen kardo 3.5 yaşında
Ne tatlı bebek o
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah analı babalı mutlu mesut sağlıklı büyütsünAynen kardo 3.5 yaşında
Sağol gardaşım Allah razı olsun Allah olmayanlara da nasip etsin. Solak bakalım ilerde cagri baltadan hamza lardan yer kalırsa koşturmayı düşünüyorumAllah analı babalı mutlu mesut sağlıklı büyütsün
Ne tatlı bebek o
Fenere gitti Çağrı Mustafa abiSağol gardaşım Allah razı olsun Allah olmayanlara da nasip etsin. Solak bakalım ilerde cagri baltadan hamza lardan yer kalırsa koşturmayı düşünüyorum![]()
Valla fenerli olmasın diye evde fenerbahce kelimesini yasakladım. Öyle bişey olacağına gay olmasını tercih ederimFenere gitti Çağrı Mustafa abi
ey ahaliiiiii
ligde önümüzdeki 5 maçı , avrupada önümüzdeki 6 maçı kazandığımız taktirde hem türkiye şampiyonuyuz hem avrupa şampiyonuyuz![]()
sülalede fenerli amca dayı vs varsa baş başa bırakma renktaş. koskoca ali koçu bi şoför ne hale getirmiş biliyorsunValla fenerli olmasın diye evde fenerbahce kelimesini yasakladım. Öyle bişey olacağına gay olmasını tercih ederim![]()
Fenerli ailelerin çocukları bile GSli oluyorValla fenerli olmasın diye evde fenerbahce kelimesini yasakladım. Öyle bişey olacağına gay olmasını tercih ederim![]()
Renktaş bizi de hagi cimbomlu yaptı. Babam Galatasaraylı ama fanatik değildi adam maç falan umrunda değildi. Biz 8-9 yaşlarında hagiyle tanıştık trabzon maçından sonra bıraktığında hüngür hüngür ağlamıştım. Şu an icardi ve osimhenin etkisini siz düşünün çocuklar üzerinde . Bizim 3.5 yaşındaki oğlan bile osimhen, icardi diye bağıra bağıra top oynuyor evde.sülalede fenerli amca dayı vs varsa baş başa bırakma renktaş. koskoca ali koçu bi şoför ne hale getirmiş biliyorsun![]()
hatirlatma, moralimi çok bozuyor bu olay.Fenere gitti Çağrı Mustafa abi
Maalesefhatirlatma, moralimi çok bozuyor bu olay.
livirkul, tejeke, başak maçların mutluluğunu bile hissettirmiyor bu transfer
Maç sonu şöyle oluruz inşallah.
En iyi hakemi vermisler. Baya oynatiyor sertlige izin veriyor. Bu aleyhimize de olabilir