Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 35.849
- 4.400
- 1.788
Bu turu gecmeliydik zaten PSG macini keyfe izlerdik ama kacan balik büyük olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyle oyuncu asla bir daha gelmez. Oylesini bir daha gormedim.Takım bütün deplasmanlar da bi anda kontak kapatıyor özgüven düşüyor. İyi oyuncularımız olsada sahada Hagi gibi winner lider ruhlu oyuncu yok. Arsenal Gs maçında Hagi nin klas hareketleri bütün takımın özgüvenini yükseltti. Bu takımada öyle bi adam lazım.
çatlak filan olsa o acıyla devam edemez sanmıyorum ,bana garip geldi açıkçası tekrarınıda göremedim kımsede görmemiş
Salah yerine saneyi koy bu akşam oda şov yapardı. Sane ne yapsın al ver yapacağı tek oyuncu yok ortadan yardıma gelenRengim Salah diyoz, Sane ile bir mi, Salah bitik haliyle bile maalesef Sane'den daha iyi futbolcu.
Onca laf edildi, ben bile kizdim o rakama, ama adam kral cikti.lige yansıtmadan atlatırsak iyi olacak. osimhen'in sakatlığı ciddi değildir umarım.
kolsuz ederson yerine uğurcan tercihi sezonun kaderini değiştiren iş olmuş.
Salah yerine saneyi koy bu akşam oda şov yapardı. Sane ne yapsın al ver yapacağı tek oyuncu yok ortadan yardıma gelen
2 senedir söylüyoruz da dinleyen yok. Birazdan haterları gelir kafa ütüler Eyüp dostum. Aman dikkat et.Bence o birinin Okan ı dehlemesi gerekiyor kardeşim..
B.ktan ligin şampiyonlukları çok göz boyuyor.. Bu adam hoca moca değil..
Sallai yi oynatmak için Barış ı sola attı.. İki kanadı da bitirdi.. Düşmanın yapmaz şunu..
Hoca belli eder kendini. Juve maci belli olmadi mi?Ulan Uğurcan penaltı kurtarıyor. Devre arasına giriyorsun. İkinci yarıda sıvıyorsun. Nasıl gaza gelmiyorsunuz agacım ya?