⚽ CL 25/26 Son 16 M:2 | Liverpool 4-0 Galatasaray | MS | 18 Mart | TRT 1

Bu turu gecmeliydik zaten PSG macini keyfe izlerdik ama kacan balik büyük olur

lige yansıtmadan atlatırsak iyi olacak. osimhen'in sakatlığı ciddi değildir umarım.

kolsuz ederson yerine uğurcan tercihi sezonun kaderini değiştiren iş olmuş.

Takım bütün deplasmanlar da bi anda kontak kapatıyor özgüven düşüyor. İyi oyuncularımız olsada sahada Hagi gibi winner lider ruhlu oyuncu yok. Arsenal Gs maçında Hagi nin klas hareketleri bütün takımın özgüvenini yükseltti. Bu takımada öyle bi adam lazım.
Oyle oyuncu asla bir daha gelmez. Oylesini bir daha gormedim.

çatlak filan olsa o acıyla devam edemez sanmıyorum ,bana garip geldi açıkçası tekrarınıda göremedim kımsede görmemiş

Ben gördüm, kolu geriye doğru esniyor gibi gördüm
Ama ondan çatlıyorsa ya da kırılıyorsa bilemedim yani
Çok kızdım valla, abicim oynamayacaksan çık yani
20-25 dk kolunu tuttu durdu ve hiçbir şey yapmadı

Bütün takımın eline ayağına sağlık.

Bu sezon şampiyonlar liginde bizi gururlandırdılar.

Liverpool çok zor bir kulüptü, şampiyonlar liginin en büyüklerinden. Büyük tecrübe büyük tarih bu kulüp. Galatasarayımız buralarda hep olmalı ki mücadele etmeyi öğrensin.

Liverpool bize zaten 4 atacak kalitede bir takım. Ama nasıl ve neden 4 yediğin önemli. Bazıları ısrarla insanların neye sinirlendiğini anlamamış gibiler. Kendileri de biliyorlar hâlbuki. Ama revaçta olan düşüncenin tersini savunarak kendilerini alim gibi hissediyorlar herhalde. Sıkıntılı bir kafa yapısı bu.

ilk maç 4 yiyip ikinci maç 1-0 kazanıp elensek muhtemelen övüyordunuz takımı. bu seviyelerde oynamak kolay değil ve adamları 2 kere yenmişiz iyice bilenmiş halde çıktılar maça.

Şanssız ve kötü bir maç bazen böyle maçlar olur. Lang ve Osimhen'e çok geçmiş olsun fazla diyecek birşey yok. Bu Milli ara takıma iyi gelir çünkü çok yıprandı oyuncular.

Salah yerine saneyi koy bu akşam oda şov yapardı. Sane ne yapsın al ver yapacağı tek oyuncu yok ortadan yardıma gelen

No. Salah yıllarca tek başına mucizevi işler yaptı. Sane hiçbir zaman öyle bir futbolcu olmadı. Zaten Sane hiçbir zaman Salah gibi bir skorer de olmadı.

Bence o birinin Okan ı dehlemesi gerekiyor kardeşim..

B.ktan ligin şampiyonlukları çok göz boyuyor.. Bu adam hoca moca değil..

Sallai yi oynatmak için Barış ı sola attı.. İki kanadı da bitirdi.. Düşmanın yapmaz şunu..
2 senedir söylüyoruz da dinleyen yok. Birazdan haterları gelir kafa ütüler Eyüp dostum. Aman dikkat et.

frankfurt
monaco
city
juve
liverpool

yani her deplasmanda bi takım anca bu kadar zavallı konuma düşebilir, şu maçların hepsinde rakip 10 atmak istese atar hissini yaşadık (juve istisna ama onlar da 10 kişi kaldı da 3 atabildiler diye)

son 16'da liverpool'a elenmek hiç sorun değil 4 yemek de hiç sorun değil, ama her deplasmanda bu rezilliği ortaya koyacaksak hiç bu paraları harcamaya gerek yok diye düşünmeden edemiyorum

tabii ki cl seviyesine göre çok da fazla harcamış değiliz ama bu kadar kırılgan durumlara düşmek hiç normal değil, buraları yaşamak da önemli diyoruz ama böyle yaşamanın ne itibar ne de tecrübe açısından bir şey katacağını sanmıyorum

Biz bu Liverpool'u nasıl eleyemeyiz diyebilmek bile Galatasaray'ın büyüklüğünü gösterir

ASLOLAN GALATASARAY DIR

Bu sezon 6 avrupa deplasmanı 5 mağlubiyet 1 galibiyet. Bu her şeyi açıklıyor

Geri
Üst Alt