⚽ CL 25/26 Son 16 M:2 | Liverpool 4-0 Galatasaray | MS | 18 Mart | TRT 1

hoca da ne kadar da olsa bizimle birlikte öğreniyor, tecrübe ediyor buraları. inşallah 1 dahakine daha iyi, daha kurnaz, daha kaşar oluruz. yapacak bişey yok.

hakemin yüzüne bakınca niyetini direk anlıyorsun. penaltıyı verirken takındığı tavır; "ben size operasyon çekmeye geldim" der gibiydi.

Futbol bu kaybedersin, kazanırsın ama bazı hareketler unutulmaz. Osimhen kolu kırılmış iken konate ve sobozlai sahtekarlık göndermesi yaptılar , alçak Hocaları slot maç boyu şebeklik yaptı. Taraftarı ayrı alçak. Liverpool her daim nefretim artık, alçak takım.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ugurcan olmasa daha büyük fark yerdik, eee ne anladik ozaman sallaiyi alipta savunma anlayisla maca cikmanim. Git normal oynunu oyna ne olacaksa öyle olsun.

Liverpoola, real madrid ile aynı düzeyde şerefsiz bir kulüpmüş dün gördük. Ayrıca taraftarları maç 0-0 filan olsaydı Lang olayında aynı tepkiyi vermezlerdi.

c9ee5d33bbe0f450e086f00c43183fe2.webp

Maçın 8. dakikasında en iyi oyuncun Osimhen'in kolu kırıldı.
İlk yarıyı hakem ve rakibe karşı kendi taraftarı önünde neredeyse 40 dakika 10 kişi oynadık.
Hakem olacak yalaka her pozisyonda Liverpool'u kolladı.
Galatasaraylı oyuncular yerde yatacak zaman geçirecek algısı ile bariz sert fauller verilmedi.
Üstüne bu algıya kapılan bizim bazı taraftarlar da bunun hakkında bizim futbolcuları suçlayan başlıklar falan açtı.
Liverpool ve o soytarı kel kendi kendilerine sevinsin haksız galibiyetleri için

Bu artist soytarılari bizim eve geldiklerinde stattan agır hasarlı çıkartıp intikamımızı almalıyız bu arada. Dün sahada normal bir sertlik yoktu futbolda olur boyle diyebileceğin. Bildiğin dayak attı şerefsizler 2 kere koyduk diye iyi kudurmuşlar.

Bizim.topcular niye kiz gibi top oynuyor??? Hakeme itiraz yok... rakibe sert girme yok, yan pas geri pas var

Bu artist soytarılari bizim eve geldiklerinde stattan agır hasarlı çıkartıp intikamımızı almalıyız bu arada. Dün sahada normal bir sertlik yoktu futbolda olur boyle diyebileceğin. Bildiğin dayak attı şerefsizler 2 kere koyduk diye iyi kudurmuşlar.
Bizimkilerde sert oynamaliyid. Tur gitti dedigimizde iki üc bilege girmeliydiler ama bizimkiler miy miy takildi

Güzel tezgah ha hakem sakatlandi güya sonra bi tane seref yoksunu karaktersiz geldi macin icine tükürdü ve her sey bitti gitti. Valla güzel is

Şu soboszlai midir nedir elemanin ayagina dalmak kimsenin aklina gelmiyor tabi. Aga bize sert oyuncular lazim böyle yumusak oyuncularla olmaz

kağıt üstünde maç 2-0 olana kadar tura ortaktık ama maç başından beri 2-3 pas yapamayınca rakibin bizden hiç bir çekinecek şeyi kalmadı.
bu işleri yapmamız lazım biraz. iki pas yapsak gol atamasak bile rakibi biraz tedirgin edebilirdik.

O olsaydı bu olsaydı falan bence altı çok dolu değil bu söylemlerin. İki takım arasındaki oyun gücü ve sahaya yansıtılan oyun alışkanlığı arasında dağlar kadar fark vardı dün, bu çok net şekilde görüldü. Elememiz mümkün değildi, osi devam etse en iyi ihtimalle 3-1 falan biterdi maç. Gecenin en kötü olayı osi’nin sakatlanmasıydı çünkü doğrudan ligi etkileyecek, gerisi hikaye. Fb gibi köpek sürüsüne şamp hediye etmek istemiyorum ben! Şampiyonlar liginde son 16’dan sonrası bu oyun alışkanlığıyla bizim için hayaldi zaten, turu her türlü liverpool haketti.

Geri
Üst Alt