Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 22.076
- 13.917
- 2.828
NoNhaga yazılsa oynatır mıydın?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
NoNhaga yazılsa oynatır mıydın?
HayırNhaga yazılsa oynatır mıydın?
Derin aneliwzciller alin bunu ne haliniz varsa gorun
![]()
Nhaga'yı bu maç sakız gibi çiğnerler
Once tedbir sonra tevekkulBugün yeneriz, yeniliriz, eleniriz vs ayrı konu ama Liverpool'un formu düşük diye sanki sıradan bir takımmış gibi göstermeye çalışan, hangi kulübe mensup olduğu belli sosyal medyacıların algısına uymamak lazım. Bu adamlar hala hayvan gibi takım. Bizim de turu geçmemiz hala inanılmaz bir olay olur.
Arsenal o sezon başındaki havasını bence biraz kaybetti. Geçen Almanya'daki Leverkusen maçlarına baktım, Liverpool'un bize oynadığının yarısı kadar oynamadılar muhtemelen. Liverpool fizik olarak inanılmaz güçlü. İlk maç savaştık resmen adamlarla ve başa baş oynadık, hatta üste çıktık. Bu zaten başlı başına acayip bir şey. Biz orada bir eşiği atladık resmen. Çok farkında değiliz belki ama böyle bir takıma karşı kafa kafaya oynamak çok büyük bir işti. Bunu içeride dışarıda devam ettirmek tabii mesele.
Şunu da unutmamak lazım, Chelsea ya da City kötü olduğu için bir araba gol yiyip elenmediler. Maç içinde kritik anlar hep kendi aleyhlerine denk geldiği için bu kadar farklı elendiler. Bu her takımın başına gelebilir, biz de dahil Liverpool da dahil. Chelsea 2 maçta 8 yedi diye kötü takım olmadı yani. Ya da City bugün tekrar eşleşseler ve sıfırdan oynasalar bence yine Real'e karşı favori olur bence. Böyle küçük detaylar ve anlar çok şeyi değiştiriyor. O yüzden beklemiyorum ama işler yolunda gitmez de farklı yenilirsek bile, kötü oynayıp elenmediğimiz müddetçe karalar bağlamamız gerekmiyor.
İngiltere bizim için bence futbol oynamak adına en güzel mecra. Stadyumları, zeminleri, atmosferleri, her şeyiyle. Biz de bir nevi EPL takımı gibiyiz. İlk maçtaki mücadeleyi gösterirsek ben turu da alıp geliriz diyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Bu işin sonunda lpool slotu kovar
Slottan bosalan slotu okanla doldurur
Biz ise okandan bosalan slotu slotla doldurmayız umarım