⚽ CL 25/26 Son 16 M:2 | Liverpool 4-0 Galatasaray | MS | 18 Mart | TRT 1

Fenerliler olsa Juventus maçından sonra şampiyonlar ligi final koltuğuna oturturlardı kendilerini. Bizim taraftar çok makul vallahi, herkes Tottenham gelirse bir tur daha gideriz gelmezse işimiz yaş gibi diye bakıyordu olaya.

Hele ekşisözlük'e ara ara bakıyorum, ne kadar troll almışlarsa "bugün Liverpool'u tutuyorum çünkü" diye başlık açtırmışlar dün maç günü, güya hakemlerle kollandığımız için Liverpool'u destekleyeceklerini iddia eden bir ton troll entryisiyle de gündeme sokmuşlar. Güler misin ağlar mısın?
Okudum o başlığı ekşide acayip paralı trol var tescillilerin. Aklımda hangar diye bi eleman kalmış troll halt eder yanında

Okudum o başlığı ekşide acayip paralı trol var tescillilerin. Aklımda hangar diye bi eleman kalmış troll halt eder yanında

Bir de o hesaplara bakıyorum. Yazar başlıkları altında 2023 genel seçimi öncesi bir siyasi partinin lehine trollük yaptıkları yazıyor. 2023 sonrası bu konuda hiçbir şey yok. Hesaplar el değiştirmiş bildiğin. Bir zamanlar seçim için kullanılırken şimdi de fener troll örgütü için kullanılıyor.

--------------------------Uğurcan-------------------------
-Singo-------Lemina------------Bardakçı------Jakobs---
--------------Torreira------------Sara---------------------
-Barış-----------------Yunus--------------------Lang-----
------------------------Osimhen---------------------------

Bence 11 bu olmalı.

2. alternatif:

Singo ön libero (Yunus 11'den çıkartılır)
Boey bekte (Singo yerine)

1. Sallai asla sağ bek olmamalı.
2. Singo asla stoper olmamalı.

Bu ikisinin olmadığı en mantıklı kadro bu dediklerim.

İddia oranlarına baktım da Liverpool köy takımıyla maç yapıyor gibi oranlar açmışlar. Juventus maçından sonra kızamadım ama gene de üzüldüm o oranlar ne.

Liverpool İngiltere'de kolej takımıyla maç yapacak olsa o oranı vermezler. Teknik direktör olsam o oranları odaya asar siz böyle oran alacak takım mısınız diye gaza getirmeye çalışırdım vallahi.

Inanilmaz güzel bir avrupa sezonu gecirdik. Artik her sene hedef ilk 24 olmali. Belirli bir yerden sonrada hep son 16. bunu yapacak büyükteyiz

Kesinlikle buna katılıyorum. Bence bu sene gayet iyi bir noktaya geldik. Bunu alışkanlık haline getirmemiz lazım.

Bu sene ilk 24'e kaldık, gelecek sene lig aşamasında ilk 16 takım arasına kalmak daha gerçekçi bir hedef olur kura şansına göre. Az Alkmaar'a patates olan takım Liverpool'u iki kere yener hale geldi. Gel de sevinme.

Kesinlikle buna katılıyorum. Bence bu sene gayet iyi bir noktaya geldik. Bunu alışkanlık haline getirmemiz lazım.

Bu sene ilk 24'e kaldık, gelecek sene lig aşamasında ilk 16 takım arasına kalmak daha gerçekçi bir hedef olur kura şansına göre.
Ilk 16'dayiz zaten dostum

Bu sene ilk 24'e kaldık, gelecek sene lig aşamasında ilk 16 takım arasına kalmak daha gerçekçi bir hedef olur kura şansına göre.
Aynen öyle. 3. torbada olacakmisiz ama torbalarda bir sey ifade etmiyor artik. Her sene böyle olursak inanilmaz olur. Yaz transfer döneminde öyle iyi oyuncular bize gelmek isterler ki. Yönetim aklini calistirsin, cok oyuncu göndermeyip 4 oyuncu alsak yeter

Aynen öyle. 3. torbada olacakmisiz ama torbalarda bir sey ifade etmiyor artik. Her sene böyle olursak inanilmaz olur. Yaz transfer döneminde öyle iyi oyuncular bize gelmek isterler ki. Yönetim aklini calistirsin, cok oyuncu göndermeyip 4 oyuncu alsak yeter

Son torba takımlarından 2 maçta bildiğin 0 puan alarak geriye kalan 6 maçta 10 puan topladık :D

Son torba takımları bize hiç yaramıyor onlar gelmese daha iyi valla.

Psg Liverpool kadar. Korkutmuyor.
Hayırlısı bakalım. Umarım geceris turu

Son torba takımlarından 2 maçta bildiğin 0 puan alarak geriye kalan 6 maçta 10 puan topladık :D

Son torba takımları bize hiç yaramıyor.
Monaco cekmekte baya sansizlikti ama .d

Neyse bu macta 4-6 fark yemezsek cok güzel bitis olur elensekte.

Geri
Üst Alt