⚽ CL 25/26 Son 16 M:2 | Liverpool 4-0 Galatasaray | MS | 18 Mart | TRT 1

bekte sallai=buraya kadar yapacağımızı yaptık maç devre arasında bitsin de devre arasından itibaren başlayalım lige odaklanmaya , 90dkya ne gerek var hemen bitsin bu iş

Wirtz sol açık oynarsa sağ bekte ben bile oynayabilirim ama gakpo oynarsa sıkıntı tabi

polat'in testere necmi'nin karsisinda türk rouletti oynamasi gibi bir mac

5/6 kursun var. bos cikarsa turu alırız

Işte sonra Dursun'a niye kızıyorsun diyorlar.
O lanet olası 6 numara alınmalıydı. Pintilik yapacağı zamanı buldu

Gercekci takilacam diye mi yoksa totem mi yapiyonuz bilmiyorum ama bu kadar cabuk vazgececekseniz nasil taraftarlarsiniz diye sorarim.

Yani ligde daha 8-9 hafta kala 7 puan gerideki rakipler gibi havlu attiysaniz hic cikmasin cocuklar sahaya daha iyi.

1773670102028.webp

cimbom'dan bayram hediyesi

Uğur
Singo Lemina Abdulkerim Jacobs
Torreira Sara Ilkay
BAY Osimhen Lang

Uğur
Sallai Lemina Abdulkerim Jacobs
Singo Torreira Sara
BAY Osimhen Lang
Uğur
Sallai Singo Abdulkerim Jacobs
Lemina Torreira Sara
BAY Osimhen Lang

Bir sürü kombinasyon var. Olaya Sane'yi dahil etsen epey kombinasyon çıkacak ki Yunus da var.
İşleyeceğini bilsem 2. kadroyu seçerdim. Singo ile boşluklara top süreriz ama yapacağı son hamle de önemli.

Liverpool taraftari genel olarak karamsar, bizim deplasmanda kötü olusumuza bel bagliyorlar biraz

kendi kendimize şöyle şeyler yapmazsak çata çat oynarız sonuçta man city veya arsenal gibi formu yok lfc'nin.

Sanchez yok, taraftarımız yok. Juve gibi bunlar da kötü bir sonuç alarak ikinci maça geliyor, sıkıntı.

Sanchez yok, taraftarımız yok. Juve gibi bunlar da kötü bir sonuç alarak ikinci maça geliyor, sıkıntı.
2.5 - 3 bin kişi ne kadar etki edebilecekti ki zaten. Evet taraftarlarin olmamasi kotu ama evde seyircisiz oynamak gibi abartmayada gerek yok bu işi yav.

Boey-Sane sağ tarafı = intihar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çağrı Balta nihayet B listeden çıkarılmış ve yerine Cihan Akgün eklenmiş.

Geri
Üst Alt