⚽ CL 25/26 Son 16 M:2 | Liverpool 4-0 Galatasaray | MS | 18 Mart | TRT 1

Şimdi bunlardan daha formda, bize kısmen daha ters gelebilecek City'e iki farklı yenildik. Bunlara yenilsek bile en fazla tek farklı yenileceğimizi düşünüyorum. Fazla dillendirilmese de, bu maçın penaltılara kadar yolu var bence. İş oralara kalırsa Uğurcan gereğini yapar.

Singo stoper ya da önlibero olarak düşünülüyorsa sağbek sallai değil de boey olmalı

Bi tek bende mi oluyor bu ani duygu değişimi bilmiyorum. Biz bunları eleriz diyorum sonra aynı dakika içinde aniden bir ümitsizlik kaplıyor içimi sonra yine eleriz eleriz duygusu. Ne biçim bi duygu değişimi.

Şimdi bunlardan daha formda, bize kısmen daha ters gelebilecek City'e iki farklı yenildik. Bunlara yenilsek bile en fazla tek farklı yenileceğimizi düşünüyorum. Fazla dillendirilmese de, bu maçın penaltılara kadar yolu var bence. İş oralara kalırsa Uğurcan gereğini yapar.
Rengim karşıdaki de alisson sezgileri acayip kuvvetli. İnşallah oraya kalmadan turu alırız

21/22 real madrid gibi son dk larda falan çarpa çurpa şansa final yapmıyoz mu ulann. Yalnız finali kaybedersek dursunun hiç şansı yok bu kulübün yarısı derhal istifa

Bi tek bende mi oluyor bu ani duygu değişimi bilmiyorum. Biz bunları eleriz diyorum sonra aynı dakika içinde aniden bir ümitsizlik kaplıyor içimi sonra yine eleriz eleriz duygusu. Ne biçim bi duygu değişimi.

Bende de var bu. Her türlü sonucun cikabilecegini gösteriyor bu. Galatasaray'da izledigim en heyecanli mac olabilir bu. Kalpten gitmeyiz insallah.

Bu maçı oyuncular bir mücadele olarak görmeli.

İlk Liv maçında da söylemiştim Lemina o 200 m euroya malolan orta sahayı tek başına mahvetmişti, çünkü tavanı zamanında onu u20 world cupta Fransa milli takımının en önemli wonderkidlerinden biri sonrasında da Juve’de Pogba’nın halefi yapmıştı.

Herkes Liverpool’da önünde olan oyuncudan daha iyi olduğunu hayal ederek oynamalı bu maçta, tarihin en büyük kırılmalarından biri olabilir şu turu geçmek, çünkü o kadar çok algı kırılacakki, bundan sonra kimse bizi küçümseyemeyecek bu çizgide devam edersek.
Bu maci salalim nasilsa kazanamayiz, lige donelim'cileri dovebilir misin benim icin? Saygilarimla.

Geri
Üst Alt